RX 9070 XT vs RTX 5070Ti

beyaz bir kasa almayı düşünüyorum bende beyaz bi kasa var ama küçük onu değiştiricem akvaryum beyaz kasa almayı düşünüyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K1dot nickli hocam çok memnunmuş hocam purenin soğutmasından vs her şeyinden o yüzden de bi nevi içim rahat oldu kullanan kişi görünce​

buyrun fanları biraz seslidir ama kafa ütülemez

arkadaşlar aradaki fiyat farkına değer mi 5070ti almak için çünkü RX 9070XT videolardan gördüm rtx 5080 ile denk oluyo çok hoşuma gitti sizce alayım mı yoksa 5070ti mi alayım
Nereden baktığınızı bilmiyorum ama saf güç olarak neredeyse 5070ti ile eşitler ama iş ışın izlemeye gelince 5070ti fark atıyor

hocam memnuniyet ayrı fiyat ayrı birisi 32 k ya güzel sogutma ve aynı performans siyah renk digeri 37k ve beyaz asus ile aynı performansı vericek

zaten karta 37k vericeksenizi gidin 5070ti alın arada fark çok az he eger ben top tier bir 9070xt almak istiyorum diyorsanız sinerjide red devil 9070xt var top tier kart ona bakabilrisiinz o paralara

size hak veriyorum hocam fakat beyaz bir sistemde görüntüyü bozmamak adına verilir yoksa dediğiniz gibi pulse de neredeyse aynı performansı veriyor asusta veriyor

hocam memnuniyet ayrı fiyat ayrı birisi 32 k ya güzel sogutma ve aynı performans siyah renk digeri 37k ve beyaz asus ile aynı performansı vericek

zaten karta 37k vericeksenizi gidin 5070ti alın arada fark çok az he eger ben top tier bir 9070xt almak istiyorum diyorsanız sinerjide red devil 9070xt var top tier kart ona bakabilrisiinz o paralara

aslında hocam şöyle de yapmayı düşündüm çok düşündüm hemde bi ekran kartı alırken çok kararsız kalıyorum ben böyle konularda rtx 5070 alıcaktım fakat hiç alma dediler 5070ti düşünüyodum diğer forumlara sordum alma rx 9070xt daha top tier dediler herkes ayrı diyo bu seferde benim aklım karışıyo ama sizlerle birlikte yol buluyorum kendime

aslında hocam şöyle de yapmayı düşündüm çok düşündüm hemde bi ekran kartı alırken çok kararsız kalıyorum ben böyle konularda rtx 5070 alıcaktım fakat hiç alma dediler 5070ti düşünüyodum diğer forumlara sordum alma rx 9070xt daha top tier dediler herkes ayrı diyo bu seferde benim aklım karışıyo ama sizlerle birlikte yol buluyorum kendime
5070 ti al geç kral her türlü oyunda nvidia destek veriyor ona göre oyunu yapıyorlar her açıdan 5070 ti tokatlar satacaksada ucuz olur 5 6 k için değmez.

şimdi şu şekilde

9070xt saf güç olarak direkt 5070ti performansı veriyor ama iş nesil nesil ışın izlemeli ray traysing li oyunlara gelince kart direk 5070 oluyor garip bir kart 35bin tl ye kadar alınır ama üstü fiyatlar verilmez asus 9070xt avantajlı fiyat düşünülebilir ama tabikide güç kaynagınızında iyi olması lazım 9070xt için onuda unutmadan söyleyim

Yarar çok geliştirdi kendini güzel yani beyaz düşünüyorsan bişey diyemem ama asus alabilirsin siyah olarak
shankar hocam beyaz sistem düşünüyorum yeni beyaz akvaryum kasada alacağım sence ne yapsam daha mantıklı olur

psu değiştiricem hocam​

şimdi şu şekilde

9070xt saf güç olarak direkt 5070ti performansı veriyor ama iş nesil nesil ışın izlemeli ray traysing li oyunlara gelince kart direk 5070 oluyor garip bir kart 35bin tl ye kadar alınır ama üstü fiyatlar verilmez asus 9070xt avantajlı fiyat düşünülebilir ama tabikide güç kaynagınızında iyi olması lazım 9070xt için onuda unutmadan söyleyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,491
Üyeler
187,202
Son üye
Fsahnur
Geri