Öneri Oyunlar TR Dublaj Olmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
TR dublaj olmayan oyunu ha korsan oynamışım ha orjinal hiçbir farkı yok yıllardır her serisini aldığımız oyunlar TR dublaj eklemiyorsa bundan sonra ben kesinlikle hiçbir hikayeli oyuna para verip almıcam TR dublaj eklenene kadar böyle biraz onurunuz varsa böyle yaparsınız.

Sen altyazı aç ozaman ben dublaj istiyorum
İstemede sorun yok. Yapılacağını sanmıyorum. Altyazı çok daha kolay firmaların entegre etmesi için. Daha ona bile üşeniyorlar. Sen düşün devamını.

Hiçbirine de koymaz he altyazı bütçesi. Küçük firmalar zorlanır sadece. Büyüklerin hepsinin altyazıyı çok rahat yapabilmesi lazım.

Versen de yapmazlar. Öyle rahat bir şey değil dublaj işi. Altyazı dense anlarım da dublaj gereksiz abartı.
Altyazı işi günümüzde abartılacak bir opsiyon değil ki, yapay zeka ile dakikalar içerisinde yapılabiliyor. Bir yandan dublaj istemek oyuncuların hakkı diye düşünüyorum. Türkiye oyun piyasasında fazlasıyla içerik tüketen bir ülke.

TR dublaj olmayan oyunu ha korsan oynamışım ha orjinal hiçbir farkı yok yıllardır her serisini aldığımız oyunlar TR dublaj eklemiyorsa bundan sonra ben kesinlikle hiçbir hikayeli oyuna para verip almıcam TR dublaj eklenene kadar böyle biraz onurunuz varsa böyle yaparsınız.
asdasdasdasdasd. tamam bir onursuzuz ve almaya devam edicez :). sen de korsan oynarsin yapicak bir sey yok.

Türk dublaj sektöründe ücretler çok iyi degil ucuz bile sayılır güçlü bir oyuncu topluluğu olsa yaparlardı
Altyazı için bile bu kadar tereddüte düşen oyun firmaları varken dublaj dediğim gibi çok hayal kalıyor.

Altyazı işi günümüzde abartılacak bir opsiyon değil ki, yapay zeka ile dakikalar içerisinde yapılabiliyor. Bir yandan dublaj istemek oyuncuların hakkı diye düşünüyorum. Türkiye oyun piyasasında fazlasıyla içerik tüketen bir ülke.
İstensin zaten , çok da güzel pazarlanır dublajlı oyunlar. Ben sadece firmaların pek yapacağını sanmıyorum. Öyle güçlü birleşmiş bir komünitemiz de yok tepki gösterebilecek. Altyazıya bile yalvarıyoruz.

İstensin zaten , çok da güzel pazarlanır dublajlı oyunlar. Ben sadece firmaların pek yapacağını sanmıyorum. Öyle güçlü birleşmiş bir komünitemiz de yok tepki gösterebilecek. Altyazıya bile yalvarıyoruz.
Aslında komünite var ama birlikte hareket yetkinliği yok. Arkadaşın serzenişi de buna muhtemelen. Direkt bu kategoride ünlü içerik üreticiler vasıtasıyla -örneğin Enis Kirazoğlu- birilerinin bir protesto başlatması gerektiğini savunuyor lakin üslubu çok etik değil tabii.

İstemede sorun yok. Yapılacağını sanmıyorum. Altyazı çok daha kolay firmaların entegre etmesi için. Daha ona bile üşeniyorlar. Sen düşün devamını.

Hiçbirine de koymaz he altyazı bütçesi. Küçük firmalar zorlanır sadece. Büyüklerin hepsinin altyazıyı çok rahat yapabilmesi lazım.
Türkiyede futbol sektörüne olan ilginin bilgisayar oyunlarına olduğunu düşün şuan mobiş oyunlarda dublajı geçtim türklere özel içerikler çıkarıyorlar lol bile kendi kendine bir heroya 35 dakika seslendirme getirebiliyor bunlarda yapabilir

Beyler yeni çıkan hiçbir oyunu dublaj çıkmadığı sürece almayalım altyazı olsa bile almayalım korsan oynayalım. ruhsuz bir oyun oynamaktan bıktım. Bu tarz protestoları büyük kanalların başlatması dileğiyle.
Bu tepkiyi yaptığın sürece gelmeyecek. Firmalar satış adetlerine bakar.
Sen boykot diyip korsan oynadıkça adam getirmeyecek.
Ne zaman adamın oyununu alırsan adam seni fark edip getirecek.
Örnek death stranding. İlk oyunda Türkçe vardı. Ama ilk oyun bizde fazla satmadığı için yeni oyunda Türkçe yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori