jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,942
ula ölüsü bile iyidir x870 lerinsoğutması kötü diyorlar ama anakartta soğutma önemli midir
ula ölüsü bile iyidir x870 lerinsoğutması kötü diyorlar ama anakartta soğutma önemli midir
Soğutma konusunda aorus elite biraz geride gibi.
bu videoda belirli oluyor birazula ölüsü bile iyidir x870 lerinsoğutması iyidir ya neden sorun çıkarsın.
ölüsü bile güzelmiş dediğim gibi de harbi den bir tık fazla https://www.epey.com/anakart/asrock-x870-pro-rs-wifi.html şu varken saçma olur.test videosu burada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videoda belirli oluyor biraz
bunuda %65 oranında 9800x3d yi öldürüyor diye kararsızım yoksa aklımda bu vardıölüsü bile güzelmiş dediğim gibi de harbi den bir tık fazla https://www.epey.com/anakart/asrock-x870-pro-rs-wifi.html şu varken saçma olur.
Ne alcan ben yeni gördüm bakmadiysan bulayimAlacağım hocam 1-2 aya
arkadaşlar attılar normalde xpg blade white istiyorum ama 6k ya kadar bütçem var 5.5k 5.1K çok düzensiz fiyatları oynuyor bu yüzden kafamda 3-4 tane daha alternatif olsun zaten Ram pek fark etmiyorNe alcan ben yeni gördüm bakmadiysan bulayim
Ram hynix a olsun yeter marka modele aldırmaarkadaşlar attılar normalde xpg blade white istiyorum ama 6k ya kadar bütçem var 5.5k 5.1K çok düzensiz fiyatları oynuyor bu yüzden kafamda 3-4 tane daha alternatif olsun zaten Ram pek fark etmiyor
Seçenek çok yokEvet bu yüzden a die olması ve biraz iyi soğutucu olması yeterli görünüş odaklı bir beyaz sistem dizdiğim için biraz da yakışıklı olsun
Sağolun hocam anakart olarak gigabyte x870 aorus almaya karar verdimSeçenek çok yok
![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-60A300J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
İkiside işini görür ve ikiside hynix a
Gaming gen belki cashback felan alirsan
Evet bu yöndende güzel olur aldığım zaman bu indirim varsa belki paparapola bile yapabilirimSeçenek çok yok
![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-60A300J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
İkiside işini görür ve ikiside hynix a
Gaming gen belki cashback felan alirsan