alitok1989
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Denimlerini bekliyorum hocam spigenin üzerine ürün tanımamdaÜrün mağazada indirimde
hocam bütün mağazalardaysa gidip bakayım hemen daha dün bakıyordum MagSafe lereÜrün mağazada indirimde
Ben bunun yapışkanlısını kullanıyorum Baseus un bazı ürünleri spigen kadar iyi oluyor ben mesela magsafe mini 10 bin mah kullanıyorum canavar gibiDenimlerini bekliyorum hocam spigenin üzerine ürün tanımamda![]()
onu bilmiyorum ama ben Balıkesirbütün mağazalarda mı indirimde
Şuanda kendi aracımda kullandığım ürün bu ve çok memnunum bu yapıştırmalı . Posttaki ürünü de iş yerindeki araçlarda kullanmak için aldım sök tak kolay olsun diye . Başka bişey bakmaya gitmiştim teknosaya bunu ucuz gördüm baya aldım çıktım dedim gruba da atayım da ihtiyacı olan varsa alsın diyeDenimlerini bekliyorum hocam spigenin üzerine ürün tanımamda![]()
Hocam bu elinizdeki üründen 2 tane aldım androidlerde güzel ama iphone kendi markası değilse bilerek kısıyorBen bunun yapışkanlısını kullanıyorum Baseus un bazı ürünleri spigen kadar iyi oluyor ben mesela magsafe mini 10 bin mah kullanıyorum canavar gibi
onu bilmiyorum ama ben Balıkesir
Esas 10 Burada Avm deki Teknosa Extra dan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuanda kendi aracımda kullandığım ürün bu ve çok memnunum bu yapıştırmalı . Posttaki ürünü de iş yerindeki araçlarda kullanmak için aldım sök tak kolay olsun diye . Başka bişey bakmaya gitmiştim teknosaya bunu ucuz gördüm baya aldım çıktım dedim gruba da atayım da ihtiyacı olan varsa alsın diye
Öyle bişey yok hocam taş gibi tutuyorHocam bu elinizdeki üründen 2 tane aldım androidlerde güzel ama iphone kendi markası değilse bilerek kısıyor
Hocam nerenle okuyosun kim tutmuyor dedi? Tutuyor zaten, iphone şarjı 15w yerine 5w ya da 7.5w'a kısıyor. 14pro ve 15pro da denedim.Öyle bişey yok hocam taş gibi tutuyor
Baseus'ta iyidir hocam.Denimlerini bekliyorum hocam spigenin üzerine ürün tanımamda![]()
Sen nerenle okuyorsun şarj özelliği yok ki bunun . Sen Kısıyor deyince malzemeden kısıyor ve anladım ben şarj özelliği dememişim sen de şarjla alakalı bişey yazmamışsın bir de nerenle okuyorsun diyorsun üslubuna dikkat etHocam nerenle okuyosun kim tutmuyor dedi? Tutuyor zaten, iphone şarjı 15w yerine 5w ya da 7.5w'a kısıyor. 14pro ve 15pro da denedim.
Bu ürün şarj da mı ediyormuşHocam nerenle okuyosun kim tutmuyor dedi? Tutuyor zaten, iphone şarjı 15w yerine 5w ya da 7.5w'a kısıyor. 14pro ve 15pro da denedim.
Sen nerenle okuyorsun şarj özelliği yok ki bunun . Sen Kısıyor deyince malzemeden kısıyor ve anladım ben şarj özelliği dememişim sen de şarjla alakalı bişey yazmamışsın bir de nerenle okuyorsun diyorsun üslubuna dikkat et
Ben ürünümü taglemişim. Attığın powerbank için konuşuyorum.Bu ürün şarj da mı ediyormuş