🔥İndirim Baseus Magsafe Compatible 589 TL(Teknosa Mağazada)

Reaksiyon skoru
73
Ürün mağazada indirimde

Ekler

• IMG_2235.webp
    IMG_2235.webp
    864.2 KB · Hit: 683
  • IMG_2236.webp
    IMG_2236.webp
    49.4 KB · Hit: 668
Denimlerini bekliyorum hocam spigenin üzerine ürün tanımamda :)
Ben bunun yapışkanlısını kullanıyorum Baseus un bazı ürünleri spigen kadar iyi oluyor ben mesela magsafe mini 10 bin mah kullanıyorum canavar gibi
bütün mağazalarda mı indirimde
onu bilmiyorum ama ben Balıkesir
Esas 10 Burada Avm deki Teknosa Extra dan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denimlerini bekliyorum hocam spigenin üzerine ürün tanımamda :)
Şuanda kendi aracımda kullandığım ürün bu ve çok memnunum bu yapıştırmalı . Posttaki ürünü de iş yerindeki araçlarda kullanmak için aldım sök tak kolay olsun diye . Başka bişey bakmaya gitmiştim teknosaya bunu ucuz gördüm baya aldım çıktım dedim gruba da atayım da ihtiyacı olan varsa alsın diye

Ekler

• IMG_2237.webp
    IMG_2237.webp
    515.5 KB · Hit: 209
  • IMG_2238.webp
    IMG_2238.webp
    448.6 KB · Hit: 212
  • IMG_2239.webp
    IMG_2239.webp
    23.6 KB · Hit: 197
Son düzenleme:
Ben bunun yapışkanlısını kullanıyorum Baseus un bazı ürünleri spigen kadar iyi oluyor ben mesela magsafe mini 10 bin mah kullanıyorum canavar gibi

onu bilmiyorum ama ben Balıkesir
Esas 10 Burada Avm deki Teknosa Extra dan aldım

Şuanda kendi aracımda kullandığım ürün bu ve çok memnunum bu yapıştırmalı . Posttaki ürünü de iş yerindeki araçlarda kullanmak için aldım sök tak kolay olsun diye . Başka bişey bakmaya gitmiştim teknosaya bunu ucuz gördüm baya aldım çıktım dedim gruba da atayım da ihtiyacı olan varsa alsın diye
Hocam bu elinizdeki üründen 2 tane aldım androidlerde güzel ama iphone kendi markası değilse bilerek kısıyor

Hocam nerenle okuyosun kim tutmuyor dedi? Tutuyor zaten, iphone şarjı 15w yerine 5w ya da 7.5w'a kısıyor. 14pro ve 15pro da denedim.
Sen nerenle okuyorsun şarj özelliği yok ki bunun . Sen Kısıyor deyince malzemeden kısıyor ve anladım ben şarj özelliği dememişim sen de şarjla alakalı bişey yazmamışsın bir de nerenle okuyorsun diyorsun üslubuna dikkat et

Sen nerenle okuyorsun şarj özelliği yok ki bunun . Sen Kısıyor deyince malzemeden kısıyor ve anladım ben şarj özelliği dememişim sen de şarjla alakalı bişey yazmamışsın bir de nerenle okuyorsun diyorsun üslubuna dikkat et
Bu ürün şarj da mı ediyormuş
Ben ürünümü taglemişim. Attığın powerbank için konuşuyorum.

1749561739551.webp

Geri