- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam onu bende gece gördüm onu alacağım bide semi harf mouse pad düşünüyorum nasıl sizceKanka bu fiyata darmoshark m3 pro max nasıl teknik özellikleri bunlardan çok daha iyi
Evet hocam onu bende gece gördüm onu alacağım bide semi harf mouse pad düşünüyorum nasıl sizceKanka bu fiyata darmoshark m3 pro max nasıl teknik özellikleri bunlardan çok daha iyi
mouse pad hakkında bilgim yok maalesefEvet hocam onu bende gece gördüm onu alacağım bide semi harf mouse pad düşünüyorum nasıl sizce
Teşekkürlermouse pad hakkında bilgim yok maalesef
Scyrox v6 Kanka darmoshark m3 pro max hem daha ucuz ne diyorsunAslında hocam işlemciyi çok yoran bir şey değiş bizzat kednim 7800X3D ile bir test yaptım ve FPS'te bir düşüş görmedim ama 1000 HZ üzerindew öyle aman aman bir performans artışı da görmedim ve üstüne üstlük şarj daha hızlı gitmeye başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iyi ama bence siz Zaopin veya Scyrox'a yönelin derim.
Hocam 3000 liraScyrox v6 Kanka darmoshark m3 pro max hem daha ucuz ne diyorsun
Darmoshark daha ucuz ve aynı özelliklere sahip biraz devrik yazmışımHocam 3000 lira
Evet dongle 500 lira biley almaya değermiDarmoshark daha ucuz ve aynı özelliklere sahip biraz devrik yazmışım
Bilmiyorum ki kopma olur mu ben alacağım ama iyzico indiriyleEvet dongle 500 lira biley almaya değermi
Ya iyzico da o para kalıyor çelemiyormuşuz galiba o yüzden kullanmayabilirim sizde mousepad ne var hocamBilmiyorum ki kopma olur mu ben alacağım ama iyzico indiriyle
Hocam ben yapı kalitesi ve yaşanılan sorunlara göre de önerilerimi yazıyorum. M3 Pro Max pek bir bilgim yok ama üzmeh diye düşünüyorum.Bilmiyorum ki kopma olur mu ben alacağım ama iyzico indiriyle
TeşekkürlerHocam ben yapı kalitesi ve yaşanılan sorunlara göre de önerilerimi yazıyorum. M3 Pro Max pek bir bilgim yok ama üzmeh diye düşünüyorum.swarcowun videosuna bakabilirsiniz.