🔥İndirim IPad Air 6. Nesil Wifi + Sim 128 GB 13" 30.799 TL

Ben olsam s9 ultra alırdım zaten 60hz almamak için en büyük sebep. Tabii m2 nin gücü ayrı ama tüm parayı işlemciye vermek gibi bir şey oluyor bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlarda asassin creed falan pc oyunları oynanıyor mu?

Son düzenleme:
Ben olsam s8 ultra alırdım zaten 60hz almamak için en büyük sebep. Tabii m2 nin gücü ayrı ama tüm parayı işlemciye vermek gibi bir şey oluyor bu.

Emülatorleri araştır hocam. Mutlaka bi yolu vardır :)
iOS deneyimi ve gücü bambaşka. Android vs iOS savaşına girmeyelim şimdi ahah

Emülatorleri araştır hocam. Mutlaka bi yolu vardır :)
iOS deneyimi ve gücü bambaşka. Android vs iOS savaşına girmeyelim şimdi ahah
Yok İOS kullanan insanlarla tartışmaya girilmez zaten işletim sistemini 120+HZ den üstün görüyorlar 30K++ tablet 60Hz, 40k++ 60Hz telefon alanlara anlatamazsın

Yok İOS kullanan insanlarla tartışmaya girilmez zaten işletim sistemini 120+HZ den üstün görüyorlar 30K++ tablet 60Hz, 40k++ 60Hz telefon alanlara anlatamazsın
İhtiyacı olan apple gücü isteyen alsın diyelim. Dostluk kazansın

İhtiyacı olan apple gücü isteyen alsın diyelim. Dostluk kazansın
Apple gücü diyorsun ama merak ediyorum (bilmediğimden) şu tablette ki m2 ile sp 8gen 2 kullanan arasında ne kadar bir güç farkı olabilir? Veya bu güç farkına ihtiyacı var mı kullanıcının?

Apple gücü diyorsun ama merak ediyorum (bilmediğimden) şu tablette ki m2 ile sp 8gen 2 kullanan arasında ne kadar bir güç farkı olabilir? Veya bu güç farkına ihtiyacı var mı kullanıcının?
Buradan bakabiliriz.

Applein diğer farkı işletim sistemi. Stabilite çok yüksek ve diğer cihazlarla uyumları marchingleri iyi.

Ben olsam s9 ultra alırdım zaten 60hz almamak için en büyük sebep. Tabii m2 nin gücü ayrı ama tüm parayı işlemciye vermek gibi bir şey oluyor bu.

bazı triple a oyunlar oynanıyor. örnek olarak ac mirage, Death Stranding, Resident Evil 4, 7, village.

Geri