İnsanlar neden Xbox alıyor?

Benim gördüğüm üzere birkaç kesim var Xbox alanlarda güncel modellerde:

-İkinci el bütçesi az olup Series S alan
-Bütçesi fazla olmayıp Series S alan
-Konsol rahatlığı isteyen Series X alan
-Zengin olup hem PC hem Series X alan

Şahsen ilk kesim hariç diğerlerini saçma buluyorum ancak kendi nedenleri vardır.
İlk kesmin parası çok yok zaten.
İkinci kesim ise o fiyata PC bulamadığından konsol alıyor.
Üçüncü kesim zaten PC almak istemiyor öyle koltuğa yaslanıp oynamak istiyor.
Dördüncü kesim zengin zaten, genelde PS ve PC de oluyor zaten onlarda.

Şahsen ilk kesim hariç diğerlerini saçma buluyorum ancak kendi nedenleri vardır.
bende hem xbox hem de pc var xboxdan oyun oynamak daha rahat. pcnin avantajı oyunları modlayabilmen türkçe yama vs yapabilmen

Teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne 1 senesi minimun 3 senesi var.
Umarım öyle olur hocam daha ps5 te adam gibi bir oyun senesi geçirmedik. Ps4 döneminde 2018 şahaneydi

Eskiden mantıklıydı ama şimdi pek mantıklı değil mi diyorsunuz doğru mu anladım?
Eskiden ps cok mantıklı ve iyiydi

Şuan ise pek özel amacı yok. Gamepad ama orta seviyede pc gibi

Aynı oyunu pcden daha iyi grafijlerle gamepad ile oynayabiliyoruz

Sorun bu aynı oyun olması. Psnin ekstra özel bir amacı eksisi kadar yok. Millet spiderman ve the last of us için bile ps alırdı ama suan pcde var zaten neden pcsi olan adam ps alsın ki

Eskiden ps cok mantıklı ve iyiydi

Şuan ise pek özel amacı yok. Gamepad ama orta seviyede pc gibi

Aynı oyunu pcden daha iyi grafijlerle gamepad ile oynayabiliyoruz

Sorun bu aynı oyun olması. Psnin ekstra özel bir amacı eksisi kadar yok. Millet spiderman ve the last of us için bile ps alırdı ama suan pcde var zaten neden pcsi olan adam ps alsın ki
Zevk

Oyun fiyatları ve o bütçeye toplanicak bilgisayardan daha uzun yılar gitmesi
Dostum o zaman bile o xboxa vs ps ye vereceğin parayla toplayacağın bilgisayar 2 sinden de güçlü olurdu artık oyunların geleceği bilgisayarda konsolda değil o dönemler geçti gitti.

Dostum o zaman bile o xboxa vs ps ye vereceğin parayla toplayacağın bilgisayar 2 sinden de güçlü olurdu artık oyunların geleceği bilgisayarda konsolda değil o dönemler geçti gitti.
O zaman güçlü olurdu doğru ama suani söylüyorum geleceğe yatırım gibi o zaman hangi ekran kartı işlemci vardı bilmiyorum ama tek bildiğim şuan PS4 gibi oyun oynatmazlar

İnsanlar Xbox almıyor ki. Microsoft satış rakamlarıyla ilgili bir sayı vermiyor ama tahmini olarak 25 milyon sattığı düşünülüyor. Bu rakamın yarısı Series S. Yani ana konsol ilk tercih olmamış. Zaten bu durum sebebiyle Microsoft EMEA bölgesinde artık konsol satmayacak.

İlk başlarda ciddi anlamda ucuzdu diye alınıyordu. Şu anda 30 35k arası yine iyi lakin fazladan 5k verip pc almak daha mantıklı.

İlk başlarda ciddi anlamda ucuzdu diye alınıyordu. Şu anda 30 35k arası yine iyi lakin fazladan 5k verip pc almak daha mantıklı.
İnsanlar Xbox almıyor ki. Microsoft satış rakamlarıyla ilgili bir sayı vermiyor ama tahmini olarak 25 milyon sattığı düşünülüyor. Bu rakamın yarısı Series S. Yani ana konsol ilk tercih olmamış. Zaten bu durum sebebiyle Microsoft EMEA bölgesinde artık konsol satmayacak.
xbox değişik bi fantazi doğuştan gelen
Hepinize teşekkür ederim

Geri