Cs 2 Fps Dalgalanması

Mehmet_5

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar merhabalar. DDR5 yeni sistem topladım.
Anakart: Msı B650M Gaming Plus Wifi
İşlemci: R5 7500 f + (Kule soğutucu)
Ram: (Tek 16 GB) T force 6000 mhz Cl38
Depolama: Kıoxıa m2
Psu: Asus Tuf Gaming 750 w
Ekran Kartı: Galax 3060 Ti 8 Gb
*Bıos güncellemesi yaptım.
Sormak istediğim; Cs2 Oynarken fps dalgalanması yaşıyorum. Ortalama 240-280 civarı.
Fakat ara ara 160-170 lere kadar düşüyor. Sanırım stabilite sorunu yaşıyorum. Bu sisteme sahip olanlar 350-400 arası fps alıyorlar.
Kendi anladığım kadarıyla HWinfo ile kontrol ettiğimde (Dram yazma bant genişliği) ve (Dram okuma bant genişliği) değerleri normal dışı geldi. Resmi ekliyorum. Siz ne diyorsunuz.
Bu fps dalgalanmasının sebebi tek kanal ram olabilir mi? Veya Cpu olabilirmi? (Ayrıyeten parçaların iade süreçleri devam etmektedir)

cs2 oynarken1+.webp

Arkadaşlar merhabalar. DDR5 yeni sistem topladım.
Anakart: Msı B650M Gaming Plus Wifi
İşlemci: R5 7500 f + (Kule soğutucu)
Ram: (Tek 16 GB) T force 6000 mhz Cl38
Depolama: Kıoxıa m2
Psu: Asus Tuf Gaming 750 w
Ekran Kartı: Galax 3060 Ti 8 Gb
*Bıos güncellemesi yaptım.
Sormak istediğim; Cs2 Oynarken fps dalgalanması yaşıyorum. Ortalama 240-280 civarı.
Fakat ara ara 160-170 lere kadar düşüyor. Sanırım stabilite sorunu yaşıyorum. Bu sisteme sahip olanlar 350-400 arası fps alıyorlar.
Kendi anladığım kadarıyla HWinfo ile kontrol ettiğimde (Dram yazma bant genişliği) ve (Dram okuma bant genişliği) değerleri normal dışı geldi. Resmi ekliyorum. Siz ne diyorsunuz.
Bu fps dalgalanmasının sebebi tek kanal ram olabilir mi? Veya Cpu olabilirmi? (Ayrıyeten parçaların iade süreçleri devam etmektedir)

Alıntıyı görüntüle
Evet tek kanal ram kullandığınızdan oluyor hocam.

Çift slot ram olmadığı için düşük fps alıyorsunuz ama ne kadar etkiler bilmiyorum.

Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çift slot ram olmadığı için düşük fps alıyorsunuz ama ne kadar etkiler bilmiyorum.
Teşekkür ederim.

Hocam Genelde cs oynuyorum. 2*8 mi yapsak. Yanına Aynı cl38 16 gb'mı taksak. Birde Cl 38 ile Cl 30 arasında fps ne kadar fark edebilir. Bilginiz varmı?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam.

Teşekkür ederim.

Hocam Genelde cs oynuyorum. 2*8 mi yapsak. Yanına Aynı cl38 16 gb'mı taksak. Birde Cl 38 ile Cl 30 arasında fps ne kadar fark edebilir. Bilginiz varmı?
CL38 Aynı rami takabilrsin hocam sorun olmaz.

CL38 Aynı rami takabilrsin hocam sorun olmaz.
Maksimum 5 Fps fark eder cl38 cl30

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri