100 bin km de 2014 bmw 3.16i alınır mı

Turbo sorunu var, ortalama 50K KM de bir turbo nanay, motor kasayı taşımıyor daha ne olsun al geç :d

Son düzenleme:
Görünüş istiyorsan civic var golf var masraf çıkarmaz en azından. Bizim arkadaş life 1.0 golfü r a çevirdi manyak duruyor.

Turbo sorunu var, ortalama 50K KM de bir turbo nanay, motor kasayı taşımıyor daha ne olsun al geç :d
araca şehir içi bineceğim işe gidip gelmek için ve bazen şehir dışı 50-100 km yapacağım bakımlarını bütün arablarımın önceden yaparım 2013 2.0tdi passatım vardı bundan önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görünüş istiyorsan civic var golf var masraf çıkarmaz en azından. Bizim arkadaş life 1.0 golfü r a çevirdi manyak duruyor.
her genç gibi bizimde bmw hayali işte

araca şehir içi bineceğim işe gidip gelmek için ve bazen şehir dışı 50-100 km yapacağım bakımlarını bütün arablarımın önceden yaparım 2013 2.0tdi passatım vardı bundan önce

BMW alıcam diye en cort motorlusunu alma derim. 150K KM olsun 3.20d olsun, bir de 190'lık bulursan en iyisi. 3.20 almıyorsun ki hatasız boyasız tramersiz değeri olsun. O aracın piyasada döneni 3.20'ler.

Kaçırma o zaman.
bazı kişiler siz gibi aracın temziliğine dayanaraktan net olarak almamı tavsiye ederken bir kısmı da asla diyorlar kafamı karıştı
araç çok hoşuma gitti 15-20 bin binmeyi düşünüyorum bu km de arıza çıkarır mı diye düşünüyorum sadece direkt alacağım yoksa

Bu arada 120-130K da bir iki lokal veya boyalı 3.20d bulunuyor 1.4 civarına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,758
Üyeler
187,567
Son üye
Kgndd
Geri