TheDifference4
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2014 15 çıkışlı etiketleri üzerinde arabanın kapı çıtalarındaki jelatinleri duruyor1 milyon 100 bin olmasın o
2014 15 çıkışlı etiketleri üzerinde arabanın kapı çıtalarındaki jelatinleri duruyor1 milyon 100 bin olmasın o
araç hatasız boyasız tramersiz kapalı garaj aracıAlınır ama normal giderleri bile yüksek olur. Bakım dahi. 100.000 km günümüzde kabullenilebilir. Tabi kazası belâsı olmamalı.
araca şehir içi bineceğim işe gidip gelmek için ve bazen şehir dışı 50-100 km yapacağım bakımlarını bütün arablarımın önceden yaparım 2013 2.0tdi passatım vardı bundan önceTurbo sorunu var, ortalama 50K KM de bir turbo nanay, motor kasayı taşımıyor daha ne olsun al geç :d
her genç gibi bizimde bmw hayali işteGörünüş istiyorsan civic var golf var masraf çıkarmaz en azından. Bizim arkadaş life 1.0 golfü r a çevirdi manyak duruyor.
Kaçırma o zaman.araç hatasız boyasız tramersiz kapalı garaj aracı
BMW alıcam diye en cort motorlusunu alma derim. 150K KM olsun 3.20d olsun, bir de 190'lık bulursan en iyisi. 3.20 almıyorsun ki hatasız boyasız tramersiz değeri olsun. O aracın piyasada döneni 3.20'ler.araca şehir içi bineceğim işe gidip gelmek için ve bazen şehir dışı 50-100 km yapacağım bakımlarını bütün arablarımın önceden yaparım 2013 2.0tdi passatım vardı bundan önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her genç gibi bizimde bmw hayali işte
bazı kişiler siz gibi aracın temziliğine dayanaraktan net olarak almamı tavsiye ederken bir kısmı da asla diyorlar kafamı karıştıKaçırma o zaman.
Bu arada 120-130K da bir iki lokal veya boyalı 3.20d bulunuyor 1.4 civarına.araca şehir içi bineceğim işe gidip gelmek için ve bazen şehir dışı 50-100 km yapacağım bakımlarını bütün arablarımın önceden yaparım 2013 2.0tdi passatım vardı bundan önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her genç gibi bizimde bmw hayali işte
150k km de ki 3.20d fiyatlarından haberiniz var mıBMW alıcam diye en cort motorlusunu alma derim. 150K KM olsun 3.20d olsun, bir de 190'lık bulursan en iyisi. 3.20 almıyorsun ki hatasız boyasız tramersiz değeri olsun. O aracın piyasada döneni 3.20'ler.
?150k km de ki 3.20d fiyatlarından haberiniz var mı
eğer bulabilirsen ilan nosu beklerimBu arada 120-130K da bir iki lokal veya boyalı 3.20d bulunuyor 1.4 civarına.