9800X3D için termal macun önerisi

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Arkadaşlar 7800X3D yerine 9800X3D alacağım ve haliyle termal macun da alacağım. İsteğim hem uzun yıllar gitsin hem de en iyisi olsun. Sıvı metal olmasın, normal macun olursa sevinirim. Öneriniz var mıdır? Thermal Grizzly ve Arctic MX6 ön plana çıkıyor çoğunlukla. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar 7800X3D yerine 9800X3D alacağım ve haliyle termal macun da alacağım. İsteğim hem uzun yıllar gitsin hem de en iyisi olsun. Sıvı metal olmasın, normal macun olursa sevinirim. Öneriniz var mıdır? Thermal Grizzly ve Arctic MX6 ön plana çıkıyor çoğunlukla. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam bu güzel diye biliyorum

Elimde bayadır bu var, geçen de bununla yeniledim. MX6 çok uzun süre değiştirmek istemiyorsan al. Thermal Grizzly de 6-8 ayda 1 değişirim, bakım yaparım diyorsan al. Thermal Grizzly modellerin performansı iyidir ama sürekli değişim isteyebiliyor bazı modelleri.

Cooler Master da bu ikisinin ortası gibi, 1-1.5 sene gidiyor.

Elimde bayadır bu var, geçen de bununla yeniledim. MX6 çok uzun süre değiştirmek istemiyorsan al. Thermal Grizzly de 6-8 ayda 1 değişirim, bakım yaparım diyorsan al. Thermal Grizzly modellerin performansı iyidir ama sürekli değişim isteyebiliyor bazı modelleri.

Cooler Master da bu ikisinin ortası gibi, 1-1.5 sene gidiyor.
Hocam ben aldım mı uzun süre değişsin istemiyorum ya. Çok elim yatkın değil bu tarz işlere.

O zaman MX6 düşün derim. Hem sıcaklığı çok yüksek olmaz, hem de daha dayanıklı diye biliyorum. Biraz sert bir yapısı var macunun.

Kryonaut daha iyi diye biliyorum.
Kankam bazı yorumlar gördüm MX6 aldım 5 yıldır değiştirmedim hala aynı duruyor diyorlar. Arada 1 derece ya oynuyor ya oynamıyor Kryonaut'la. Ve dediğin gibi Kryonaut'ta 5-6 ay sonra kuruma başladığını okudum. Çok yardımcı oldun sağ olasın, MX6 alacağım.

Kryonaut veya mx6 karar senin mx6 daha yoğun kıvamlı daha uzun gider

CPU için MX6 al geç kanka düşünmeye gerek yok 8gramını al ömürlük kullanırsın, CPU için pump out problemi de yok ama GPU için PTM dısında pek ürün önermem artık.

CPU içinde senede 1 değişsen yeter ama sıcaklıklar bariz artarsa rastgele zamanlarda değiştirebilirsin 8gramı cok ucuz oldugu için

CPU için MX6 al geç kanka düşünmeye gerek yok 8gramını al ömürlük kullanırsın, CPU için pump out problemi de yok ama GPU için PTM dısında pek ürün önermem artık.

CPU içinde senede 1 değişsen yeter ama sıcaklıklar bariz artarsa rastgele zamanlarda değiştirebilirsin 8gramı cok ucuz oldugu için
Kanka benim dediğim gibi montaj işinde tecrübesizim süreyim, baya götürsün istiyorum. MX6 çok uzun süre götürür mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,419
Üyeler
183,114
Son üye
moyikan
Geri