- Reaksiyon skoru
- 8,787
Bizde tık yok hocam gerçi ben abarttım biraz 9 gibi almıştım muhtemelen 10dk sonra felan gelir banada mailYun'a vermişler benimkini şimdi mail geldi![]()
Bizde tık yok hocam gerçi ben abarttım biraz 9 gibi almıştım muhtemelen 10dk sonra felan gelir banada mailYun'a vermişler benimkini şimdi mail geldi![]()
YapmadımAcaba daha önceden Epomaker sitesinden alışveriş yaptınız mı ?
Ne zaman satın aldın hocam ?Yapmadım
İhtimali yazdım çünkü gümrükteki arkadaşlar en az 300 tane aynı ürünle karşılaşacak şans diyim
Bu arada maili nerden attınız
Ben Hotmail den attım dönen yok
Ama yuna verilmiş napmam lazım?
Dün aldım kimse dönmediNe zaman satın aldın hocam ?
Kargoya verildiyse duzenlenmez muhtemelen hocam bana sabah 7 de döndüler ama kargoya verilmedi daha dün 9.10 da almışımDün aldım kimse dönmedi
NapiyimKargoya verildiyse duzenlenmez muhtemelen hocam bana sabah 7 de döndüler ama kargoya verilmedi daha dün 9.10 da almışım
Verildiyse napalımMailde yığılma olduğu için yüksek ihtimalle çoğu kişinin maillerini görmediler şuan ürünü kargoya verilmeyip maile cevap yazılmayan varsa hızlıdan şu linke gönderdiğiniz mailin aynısını yazın.
![]()
Contact Us
Discover premium mechanical keyboards, accessories, and typing upgrades in our online store. Elevate your experience with hot-swappable switches, RGB lighting & customizable designs.epomaker.com
hocam konuya bak bende konu açsam sövmedikleri kalır bana bi :ÇDHocam mecburuz farz suan klavye almak