Hiq Bcaa vs Hiq citrulline malate vs gh up

Hocam telefonu yeni değiştirdim zaten bu telefonda daha çıplak poz vermemişim ama şu var ne kadar anlaşılırsa 8 aydır yapıyorum
Bu 8 aylıksa iyi duruyor sağlam yiyorsun bence 😂 bende 8 aydır yapıyorum ama beslenme düzensiz olduğu için gelişim olmuyor

Hiq da en çok satılan olarak bcaa energy satılıyor sanırım onu alacağım smash kullandığım günlerde ikisinin dozunu azaltarak dengelemeye çalışacağım
Dengelerseniz çok mantıklı olur hocam.

Bu 8 aylıksa iyi duruyor sağlam yiyorsun bence 😂 bende 8 aydır yapıyorum ama beslenme düzensiz olduğu için gelişim olmuyor
Pumpken çekmiştim belki ondan olabilir ardakaşla cektiğim başka bir fotoda var aynı gün içinde beslenme olarak dediğim gibi kahvaltıda bazen yumurtalı tost falan yiyorum genel olarak menümde tavuk var ama tavuksuz günümün geçtiğini hatırlamam ha bu sporla alakalı değil küçüklükten beri et süt ürününü fazla tüketirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dengelerseniz çok mantıklı olur hocam.
Ozaman bcaa energy alıyorum ya hiq dan fazla arastırmaya gerek yok belki bida almam amacım deneyimlemek biraz da

Ekler

• IMG_0180.jpeg
    IMG_0180.jpeg
    223.2 KB · Hit: 29
Pumpken çekmiştim belki ondan olabilir ardakaşla cektiğim başka bir fotoda var aynı gün içinde beslenme olarak dediğim gibi kahvaltıda bazen yumurtalı tost falan yiyorum genel olarak menümde tavuk var ama tavuksuz günümün geçtiğini hatırlamam ha bu sporla alakalı değil küçüklükten beri et süt ürününü fazla tüketirim

Ozaman bcaa energy alıyorum ya hiq dan fazla arastırmaya gerek yok belki bida almam amacım deneyimlemek biraz da
Anladım güzel yapıyorsun et süt ürünleri kemikleri güçlendiriyor büyütüyor hiq alabilirsin güzeldir

Protein tozu olarak ne kullanıyorsunuz hocam?

Bcaa energy mi eaa mı sizce bide benim beslenmem yeterlimi size göre ?

Bu forumda öyle bir şey varmı
Kral niye Bcaaya taktın
Yeterince yemek yiyormussun senin icin gereksiz enerjisi düşündüğün kadat olan bir şey değil

Çok merak ediyorsan 20tlye kingsize nutrition tek kullanım BCAAsını alabilirsin

Kral niye Bcaaya taktın
Yeterince yemek yiyormussun senin icin gereksiz enerjisi düşündüğün kadat olan bir şey değil

Çok merak ediyorsan 20tlye kingsize nutrition tek kullanım BCAAsını alabilirsin
Vazgeçtim almaktan güray aydın da zaten öyle diyor ama citrulline malat alabilrisiniz diyor daha iyi pump ve damarlanma için

Vazgeçtim almaktan güray aydın da zaten öyle diyor ama citrulline malat alabilrisiniz diyor daha iyi pump ve damarlanma için
Aklında çok kaldıysa hocam tek kullanım alabilirsin

Bu 3 supplement arasından hangisini tercih etmek mantıklı olur. smash pro preworkout whey ve kreatin sahibiyim. Bcaa energy yarı pre gibi içeriği sanki citrulline malate ise kullandığım hiçbir supplementte yok ayrı satılıyor nedense bi özelliği mi var gh up’u gereksiz buluyorum sizce hangisi daha destekleyici supplementtir bcaa mı citrulline malatemi ek olarak 77 kg %16 yağ oranına sahibim bcaa yağ yakımı için daha mı destekli olur
konuyla alakasız biraz yağ yakımı istiyorsan kingsize fire caps alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri