Jamgaming
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
İndirim sepette olmuyor , ödeme aşamasında oluyor, %10
Ürün listesi
Ürün listesi
Hocam benim konuma gelmiştimiz. MSI B850-P Pro almıştım. Sizce asus anakartlardan ya da buradan bişey mi alayım sizce ?MSI MB X670E GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7800MHZ(OC) 4x M.2 USB 3.2 HDMI DP 2.5G LAN AMD WIFI 6E ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MB X670E GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7800MHZ(OC) 4x M.2 USB 3.2 HDMI DP 2.5G LAN AMD WIFI 6E ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Msi Gaming X670 E 9bine geliyor en ucuz fiyatlı x serisi anakart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baya urun var ya her şey uygun nerdeyse hepsi piyasa alti fiyat
Hocam iade edeyim alayim derseniz Belki x670e daha iyi olur. Ama çok portlarla işiniz yoksa Çogunlukla oyun için kullacaksaniz iade etmekle ugrasmaniza gerek yokHocam benim konuma gelmiştimiz. MSI B850-P Pro almıştım. Sizce asus anakartlardan ya da buradan bişey mi alayım sizce ?
Nereden. Almistiniz saticiya da guvenmiyorsaniz Amazon baya guvenilir olur tabiHocam benim konuma gelmiştimiz. MSI B850-P Pro almıştım. Sizce asus anakartlardan ya da buradan bişey mi alayım sizce ?
Valla bakarken öyle düşündüm, almamış olsam dönebilirdim de şimdi kasmaya gerek yok gibi duruyor. Peki sıvı soğutucusu nasıldır? Promosyon varmış onunla birlikte 2.150 TL felan gelecek 240mm olan versiyon.Hocam iade edeyim alayim derseniz Belki x670e daha iyi olur. Ama çok portlarla işiniz yoksa Çogunlukla oyun için kullacaksaniz iade etmekle ugrasmaniza gerek yok
VatanNereden. Almistiniz saticiya da guvenmiyorsaniz Amazon baya guvenilir olur tabi
9600x e yeterli olur Sırf Msi olduğu için goruntu amaciyla alabilirsin tahminimce oyunlarda 65-75 arasi calisir işlemci (65watt modda) Yakin fiyatlara daha performansli Enermax LiqMaxFlo alabilirsin ona da bak derimValla bakarken öyle düşündüm, almamış olsam dönebilirdim de şimdi kasmaya gerek yok gibi duruyor. Peki sıvı soğutucusu nasıldır? Promosyon varmış onunla birlikte 2.150 TL felan gelecek 240mm olan versiyon.
https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Bunun yerine alınır mı ? Yakın zamanda bunu alacaktım çünkü 9600x ya da 7000x için
attığın linkteki soğutucu çok iyi, sıvı soğutma almana gerek yok belirttiğin cpular için.Valla bakarken öyle düşündüm, almamış olsam dönebilirdim de şimdi kasmaya gerek yok gibi duruyor. Peki sıvı soğutucusu nasıldır? Promosyon varmış onunla birlikte 2.150 TL felan gelecek 240mm olan versiyon.
https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Bunun yerine alınır mı ? Yakın zamanda bunu alacaktım çünkü 9600x ya da 7000x için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatan
Etmeyin iade ya uğrasmaya gerek yok Ben ugrasirim sorun yok diyosaniz he birde taksit avantaji da var amazonda 6ay 0 faize falanda alabilirsiniz belki onla ugrasilirVatan
Sanırım uğraşacağım ya tonla port varmış arkasındaEtmeyin iade ya uğrasmaya gerek yok Ben ugrasirim sorun yok diyosaniz he birde taksit avantaji da var amazonda 6ay 0 faize falanda alabilirsiniz belki onla ugrasilir
17 Fazla + 2faz daha iyi tabii Faz kapasitelerini bilmiyorum bakmadim birde + m2 ssd portu farkı var Birde usb 20Gbps varSanırım uğraşacağım ya tonla port varmış arkasındafaz veya soğutma açısında daha iyi midir peki x670 ?
Biraz bekleyin isterseniz beraber bi bakalim x670e disinda da ayn ifiyatlarda daha iyi neler varmis diyeSanırım uğraşacağım ya tonla port varmış arkasındafaz veya soğutma açısında daha iyi midir peki x670 ?
x670'e çok sayıda m2 takıp tüm portlarını kullanmayı planlamıyorsanız ekstradan para vermeye gerek yok.Sanırım uğraşacağım ya tonla port varmış arkasındafaz veya soğutma açısında daha iyi midir peki x670 ?
baktım hocamda x670e den başka fiyatı güzel alternatif yok uğrasacaksanız onu alınSanırım uğraşacağım ya tonla port varmış arkasındafaz veya soğutma açısında daha iyi midir peki x670 ?
x670'e çok sayıda m2 takıp tüm portlarını kullanmayı planlamıyorsanız ekstradan para vermeye gerek yok.
Valla hocalarım gereksiz takılıyorum bence de ama x670deki port sayıları için bile 900 tl 1000 tl verilir gibi. Ama gerek var mı onu da bilmiyorum. Aradaki farkı işlemciye yatırmak daha mantıklı galibabaktım hocamda x670e den başka fiyatı güzel alternatif yok uğrasacaksanız onu alın