IPhone 16e 37.500tl!!🔥

Bal gibi de alınır gidip 13 övenler ios 26 performansına baksın.

Kimseye zorla bir şey aldırmıyorlar, 60hz takıntınız varsa, kameraya çok önem verip geniş açı ve bilmediğim onca özelliği kullanıyorsanız almayın. Yoksa günlük kullanımda mis gibi cihaz, android emsalleri daha iyi olabilir ama Apple deneyimlemek isteyen arkadaşlar pişman olmaz, olsa da ikinci elden kolayca elden çıkartabilirler diye düşünüyorum. Saygılar

İphone 14den geçerdim diyen arkadaş iyi ki kaçırmış elindeki telefona yazık edermiş

Ben bizim insanımızı anlamıyorum her telefonun bi kullanıcı kitlesi vardır özellikle iphone se modellerin yani tamam s25 süper über harika ama bunu alacak adama malsın aptalsın gibi yakıştırmalar olmaması gerekiyor. Babam galaxy wonderdan sonra hep iphone kullandı ve kendisi için biçilmiş kaftan bu telefon ha ben samsung kullanıyorum çok memnunum elmanın yanından geçmem bu saatten sonra orası ayrı 60 hz iphone 15den sonra ı ıh

İphone 14den geçerdim diyen arkadaş iyi ki kaçırmış elindeki telefona yazık edermiş

Ben bizim insanımızı anlamıyorum her telefonun bi kullanıcı kitlesi vardır özellikle iphone se modellerin yani tamam s25 süper über harika ama bunu alacak adama malsın aptalsın gibi yakıştırmalar olmaması gerekiyor. Babam galaxy wonderdan sonra hep iphone kullandı ve kendisi için biçilmiş kaftan bu telefon ha ben samsung kullanıyorum çok memnunum elmanın yanından geçmem bu saatten sonra orası ayrı 60 hz iphone 15den sonra ı ıh
brom nasıl yazık ediyorum 2.5 sene kullanılmış bataryası 83 kondisyon olarak bir derecede yıpranmış 2022 de yd olarak alıp 150 dolara kayıtlamışım 60hz cok yeterli bana günlük kullanıcıyım oyun oynamam etmem yaklaşık 5-6k ya daha iyi işlemci alıcam bataryam yenilenecek 2 sene daha güncel bir şeye geçicem 2 yıl tr garantili olacak kamera tarafında fark yok işlemci olarak daha iyi tasarımsal da aynı zaten 5-6k ya saydığım yükseltmeler çok değiyor zaten aradaki fiyat farkı 10-11k olsa dediğin doğru yazık ama bu bantta hiç değil mantıklı bir şey sunamazsın mesela

7-8 sene sonra, 15 yıl öncesinin teknolojisini kullanmış olurlar. Günümüz dünyasında imkansız bu, normal fiyatı 41K olan bir cihaz için gerçekten rezalet bir durumda.
medimark çalışanı 13 azaldımı 13 fiyatına çekicek en kötü ve en tutulmayan model bu oldu dedi :D
42 ken söyledi çok gerilicek fiyatlar dedi. şuan almak istediğiz fiyat bile pahalı.
işlemci var felan var gerisi boş kasa.
bazı parçaları şahin ne yapalım motoru güçlendirelim mustang motoru koyalım demişler sanki telefona gerisi yine şahin :D

Son düzenleme:
medimark çalışanı 13 azaldımı 13 fiyatına çekicek en kötü ve en tutulmayan model bu oldu dedi :D
42 ken söyledi çok gerilicek fiyatlar dedi. şuan alınana fiyat bile pahalı.
işlemci var felan var gerisi boş kasa.
bazı parçaları şahin ne yapalım motoru güçlendirelim mustang motoru koyalım demişler sanki telefona gerisi yine şahin :D
Daha güzel anlatılamazdı

Fiyat güzel ama kupon herkeste olmuyor. Ben 3 aydır kullanıyorum tavsiye ederim bu fiyatlara güncel bir iphone modeli bulamazsınız. Bu telefon eğer iki kameralı ve dinamik adalı aynı fiyata çıksaydı kimse 15/16 gibi modelleri almazdı arkadaşlar.

Benim için kameraymış dinamik adaymış 120hz miş hiç umrumda değil. Telefon alo yapsın. İyi çeksin, youtube a internete ve whatsapp a girsin kafi :D Bu doğrultuda bu model alınır mı dostlar? S25 falan da alırım ama telefon işinden hiç anlamıyorum ve hiçbir özelliğini de kullanmıyorum dediğim gibi. Sadece deneyimlerimden dolayı bildiğim şu: iphonelar çok uzun seneler sorunsuz aynı hızda çalışıyor. Androidler birkaç seneye kasım kasım kasılıyor takılmalar vs baş gösteriyor. (Dediğim gibi hakim değilim mevzuya sırf deneyimime göre konuşuyorum tepe modellerde böyle bir sorun olmuyordur belki bilemem) Bu ve güvenlik gibi nedenlerle iPhonelara daha sıcağım. Ekosistem falan derdim yok.

Benim için kameraymış dinamik adaymış 120hz miş hiç umrumda değil. Telefon alo yapsın. İyi çeksin, youtube a internete ve whatsapp a girsin kafi :D Bu doğrultuda bu model alınır mı dostlar? S25 falan da alırım ama telefon işinden hiç anlamıyorum ve hiçbir özelliğini de kullanmıyorum dediğim gibi. Sadece deneyimlerimden dolayı bildiğim şu: iphonelar çok uzun seneler sorunsuz aynı hızda çalışıyor. Androidler birkaç seneye kasım kasım kasılıyor takılmalar vs baş gösteriyor. (Dediğim gibi hakim değilim mevzuya sırf deneyimime göre konuşuyorum tepe modellerde böyle bir sorun olmuyordur belki bilemem) Bu ve güvenlik gibi nedenlerle iPhonelara daha sıcağım. Ekosistem falan derdim yok.
Eğer bütçeniz varsa alabilirsiniz hocam. Bahsettiğinize göre sizin için bir telefon. Ha emsalleri belki daha ucuzdur bilemem fakat tercih edilebilir

Geri