❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

MERHABA,

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz ve anlayışınız için gerçekten teşekkür ederiz.

Bu aşamada paketi hediye olarak işaretleyemediğimizi üzülerek bildiriyoruz. Ayrıca, Türkiye'nin belirli bölgelerindeki belirli gönderim kısıtlamaları nedeniyle, tüm paketler YunExpress ile gönderilemez. Ancak, teslimat adresiniz için uygunsa, YunExpress'i gönderiniz için önceliklendirmek üzere depomuza bir talep gönderdiğimizden emin olabilirsiniz. Kargo taşıyıcısı hakkındaki nihai karar, nihayetinde bölgenizle uyumluluğa bağlı olacaktır.

Bu arada, talebiniz üzerine paketiniz için daha düşük bir değer belirledik ve ayrıca sipariş bilgilerinize verdiğiniz kimlik numarasını ekledik.

Başka sorularınız varsa veya ek yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Her zaman yardım etmek için buradayız.

Güneş
i günler!
Bana böyle mail attılar oldu mu yani?
Senin olduğun bölge yunexpress teslimatlı olmayabilir. İstanbuldakilere oluyor mesela o konuda bizde anlayamadık ama yunexpress verilirse şansına bitmiştir.

Hello,

I hope you're doing well!

Due to recent changes in customs regulations in my country, I kindly wanted to ask for a small favor regarding my order to help reduce possible customs fees:

Could you please mark the package as a gift?

If possible, declare the item value as 15–20 USD on the invoice.

I’d also really appreciate it if the order could be shipped via YunExpress, as that works best for my location.

Here are my details for your reference:
Order Number: []
Turkish ID Number (T.C. Kimlik No): []

Thanks so much in advance for your help and understanding. Looking forward to receiving the package soon!

Best regards,
[

bunu gerekli yerleri doldurarak yolladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin olduğun bölge yunexpress teslimatlı olmayabilir. İstanbuldakilere oluyor mesela o konuda bizde anlayamadık ama yunexpress verilirse şansına bitmiştir.
ne farkı varki yunexpress olur sa ne olur olmaz ise ne olur

Merhaba,

umarım iyisinizdir!

Ülkemdeki gümrük düzenlemelerinde son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle, olası gümrük ücretlerini azaltmaya yardımcı olmak için siparişimle ilgili küçük bir iyilik rica etmek istedim:

Lütfen paketi hediye olarak işaretleyebilir misiniz?

Mümkünse, faturada ürün değerini 15-20 USD olarak belirtin.

Ayrıca siparişin YunExpress aracılığıyla gönderilmesini çok isterim, çünkü bu benim konumum için en iyi yöntemdir.

Referansınız için bilgilerim şunlardır:
Sipariş Numarası: []
TC Kimlik Numarası (TC Kimlik No): []

Yardımınız ve anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Paketi en kısa sürede almayı dört gözle bekliyorum!

Saygılarımla,
[

bunu gerekli yerleri doldurarak yolladım

Dün alipda bugün kargoya verilen var mı 16 Haziran da aldım verilmedi şaka gibi 1000 kişinin verilmiş 3 kişinin verilmemiş ne alakaysa

Dün alipda bugün kargoya verilen var mı 16 Haziran da aldım verilmedi şaka gibi 1000 kişinin verilmiş 3 kişinin verilmemiş ne alakaysa
Benimki de daha verilmedi merak etmeyin yoğunluktan alış saatine göre sınıflandırmışlardır , bugün saat 14:00 veya 15:00 'te kargoda olur.

Benimki de daha verilmedi merak etmeyin yoğunluktan alış saatine göre sınıflandırmışlardır , bugün saat 14:00 veya 15:00 'te kargoda olur.
Umarım hocam 16 Haziran 10 da alan arkadaşın kargoya verilmiş 9 da aldım ben o verilmemiş.cok garip

MERHABA,

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz ve anlayışınız için gerçekten teşekkür ederiz.

Bu aşamada paketi hediye olarak işaretleyemediğimizi üzülerek bildiriyoruz. Ayrıca, Türkiye'nin belirli bölgelerindeki belirli gönderim kısıtlamaları nedeniyle, tüm paketler YunExpress ile gönderilemez. Ancak, teslimat adresiniz için uygunsa, YunExpress'i gönderiniz için önceliklendirmek üzere depomuza bir talep gönderdiğimizden emin olabilirsiniz. Kargo taşıyıcısı hakkındaki nihai karar, nihayetinde bölgenizle uyumluluğa bağlı olacaktır.

Bu arada, talebiniz üzerine paketiniz için daha düşük bir değer belirledik ve ayrıca sipariş bilgilerinize verdiğiniz kimlik numarasını ekledik.

Başka sorularınız varsa veya ek yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Her zaman yardım etmek için buradayız.

Güneş
i günler!
Bana böyle mail attılar oldu mu yani? gümrükde kalır mı?

MERHABA,

Güneş
i günler!
İstersen yine mail at ama kalacağını sanmam.

MERHABA,

Güneş
i günler!
Bana da aynısını attılar sıkıntı olmaz en önemli şey fiyatı düşük göstermeleri zaten.(Yunexpress ile gönderme ihtimali yüksek zaten 10-15 kişi foto atmış yunexpresse verildi diye)

Geri