MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Hangi kartı onayladıklarına göre değişir. Yani genellikle ilk harcamayı yaptıktan 1 sene sonra. Tabi yukarıda da dediğim gibi istersen konuşup ya da gerekli yerlere başvurup geri alabilirsin bu aidatı. Aidatı pek düşünmeye gerek yok aslında. Dert etmeyin.
ben pek güvenemedim ama daha önce 5 bin vericez deyip vermemişler bişey uydurup iptal edebilirler

ben pek güvenemedim ama daha önce 5 bin vericez deyip vermemişler bişey uydurup iptal edebilirler
Alan kişiler mevcut. Yani koskocaman bankanın algoritması doğru adımları takip edenlere neden sıkıntı çıkarsın ki ? Bunun arkasında bir kişi yok ki aaa örneğin mehmet yapmış dur ödemeyelim de görsün gibi diyip bir şey mi yapacak ? :kekw:

Alan kişiler mevcut. Yani koskocaman bankanın algoritması doğru adımları takip edenlere neden sıkıntı çıkarsın ki ? Bunun arkasında bir kişi yok ki aaa örneğin mehmet yapmış dur ödemeyelim de görsün gibi diyip bir şey mi yapacak ? :kekw:
ne bileyim verdiklerine kıyasla vermedikleri daha çok

Yeni müşteri olup ve onaylandıktan sonra kredi kartı başvurusu yapacaksınız . Kredi kartı başvurunuz olumlu sonuçlanırsa kullanabiliyorsunuz . KESİN BİLGİ...

Bu başlığı görünce anladım. Dün mediamarkta istisnasız her ürüne faiş zam geldi. 4.5k olan logitech fare 6.5 oldu bir anda.g pro x veya x2den daha düşük fare olmasına rağmen şu anda diğerleriyle aynı fiyatta:d diğer farelere de zam gelmişti.
30 hazirana kadar fiyatı böyle tutup sonra düşürecekler belli ki

• Beğen
Reaksiyonlar: ebuw
Başvuracaksın onaylanacak kart gelecek falan. Tam lazımdı bana kulaklık için ama yüksek ihtimalle onaylamazlar. Şirketi kapatalı aylar oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri