Bana sorarsan mühendiste olsan doktor da, zor iş şartları ve parası. Kendini sevdirmen gerekiyor. İlk iş tecrübende komik değerlerde maaş ile başlatıyorlar sabır etmen gerekiyor. Anlayacağın 2 yıllık da okusan 4 yıllık da okusan sonuç değişmeyecekMerhaba arkadaşlar biliyorum milletin demesiyle bölüm okunmaz ama tavsiyeye ihtiyacim var aklım çok karışık iş bulma bakimindan maaş bakımından hangi 2 yıllık mantıklıdır
Valla hocam üniversiteye zaten ortam edineyim sosyalleseyim bı deneyim tecrübe olur diye gidicem 4 yillikta gidebilirim kararsızım şuanBana sorarsan mühendiste olsan doktor da, zor iş şartları ve parası. Kendini sevdirmen gerekiyor. İlk iş tecrübende komik değerlerde maaş ile başlatıyorlar sabır etmen gerekiyor. Anlayacağın 2 yıllık da okusan 4 yıllık da okusan sonuç değişmeyecek
çok ortam istiyosan pavyona puba felan git, ortam için üniye gitme kralValla hocam üniversiteye zaten ortam edineyim sosyalleseyim bı deneyim tecrübe olur diye gidicem 4 yillikta gidebilirim kararsızım şuan
Kral ortam dediğim içmeye eğlenmeye değil yeni memlekete taşındım burada bir üniye gidicem arkadaş falan edinmek için sen yanlış anlamışsın tabi istemedigim bölüme gitmem sırf arkadaş sosyallik içinçok ortam istiyosan pavyona puba felan git, ortam için üniye gitme kral
Eski üni arkadaşlığı dostluğu yok, çok bir şey beklemeKral ortam dediğim içmeye eğlenmeye değil yeni memlekete taşındım burada bir üniye gidicem arkadaş falan edinmek için sen yanlış anlamışsın tabi istemedigim bölüme gitmem sırf arkadaş sosyallik için
Valla bilemiyorum hocam 0 arkadaştan iyidir 1-2 sağlam arkadaş edinsem bana yeter bulamam mi senceEski üni arkadaşlığı dostluğu yok, çok bir şey bekleme
Bulursun kral benimde çok çevrem yok, illa arkadaşa gerek yok kendinde gayet mutlu olursunValla bilemiyorum hocam 0 arkadaştan iyidir 1-2 sağlam arkadaş edinsem bana yeter bulamam mi sence![]()
Uçak bakım bölümü yok hocam yakınlarda gemi ile alakalı bölümler varUçak bakım ama sektörde iyi paralar kazanmak için aşağı yukarı 5 yıl geçmesi gerekiyor
Ben zaten mutluyum ama arada canım sıkılıyor dışarı çıkmaya çay kahve içmeye arkadaşım olsa iyi olur yaniBulursun kral benimde çok çevrem yok, illa arkadaşa gerek yok kendinde gayet mutlu olursun
Benimde kafamı dağıtabilecek pek arkadaşım yok, alıyom biramı sigaramı açıyorum müziği kendim takılıyorum tenha mekanlarda.Uçak bakım bölümü yok hocam yakınlarda gemi ile alakalı bölümler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben zaten mutluyum ama arada canım sıkılıyor dışarı çıkmaya çay kahve içmeye arkadaşım olsa iyi olur yani
Bende sigara alkol yok işte sohbet muhabbete adam bulursak yeterBenimde kafamı dağıtabilecek pek arkadaşım yok, alıyom biramı sigaramı açıyorum müziği kendim takılıyorum tenha mekanlarda.