Sınıfta kaldım seneye napabilirim?

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Anadoluda yapamadım meslekmi geçeyim veya açıkmı orda geçebilirmiyim çevremde hiç fikir alcağım insanda yok açıköğretimde veya meslek okuyan varmı veya anadolu liseleri gibimi oralarda sınavlar nasıl oluyor biri yardım edebilirmi?

Ortaokuldan sonra aynı düzeyde basitlik bekleyip, büyük ihtimal ile de derslerine çalışmamışsın, okumak istiyorsan Anadolu’dan devam et, okumak istemiyorsan işe gir açıktan okursun.

Ortaokuldan sonra aynı düzeyde basitlik bekleyip, büyük ihtimal ile de derslerine çalışmamışsın, okumak istiyorsan Anadolu’dan devam et, okumak istemiyorsan işe gir açıktan okursun.
İstemiyorum açık nasıl peki geçebilirmiyim işte

Meseme git evde bir şeyler ile uğraşırım iş yaparım diyorsan seneye de okula gitme açığa geçersin

5 gün okula gitmezsen kalırsın gider staj yapar işi öğrenirsin hem cebine harçlık girer okul okumayla cebine para girmez
O mesem işide iyice eşşeklik gibi ya koca sene eşşek gibi çalışma hiç kaytarma şeyi bile yok 5 gün ne anadoluya bile şükür rahat yolu yokmu bu liseyi bitirme işinin hocam üstelik yaz tatili bile 1 aymı ne verdikleri parada 7 bin lira
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Meseme git evde bir şeyler ile uğraşırım iş yaparım diyorsan seneye de okula gitme açığa geçersin
Hocam birazda olayı anlatsanız açık nasıl oluyor kolaymı sınavları nasıl geçermiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,735
Üyeler
188,306
Son üye
ulancano
Geri