AMD R5 5600X GIGABYTE RX 7700 XT GAMING A520M K-XPG 16GB- 512GB 15.996 TL

5 dakika da tüketiyor bu forum da takılan al satçı köpekler yasak olmasa 2 sayfa söverim onlara
Senin mantığınla düşünüldüğünde, (ürün karaborsa olmadığı halde) bir şeyi 3 liraya alıp 3+x liraya satan herkes kişi/kurum/dükkan her ne ise köpek midir? Sadece meraktan soruyorum. Bi de söyleyemediğin o iki sayfa dolusu şey midir yani? Bir açıklama yapabilir misin?

yüksek ihtimal kartın fiyatını sisteme dahil etmediler :kekw: tebilon gönderirse şaşırırım
gigabyte sponsor veriyor sanırım. ben bu sistemi gördüm başka gigabyte tavsiye sistemlerinde fiyati benzermiş bkz:

Sıkarsam ne olur tırıvırı? al sat yapıp ağız kokunu gidermek için fırsat peşinde koşacağına iş bul çalış, işsiz.
ya adam sanki piyasada ki tüm stoğu çekmişte fahiş fiyata satıyormuş gibi yorum yapmayın şu fiyata gerçekten geleceğini bilsem al satçı olmasam bile ki ara ara ürünlerimi yükseltir yaparım ben de alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte sponsor veriyor sanırım. ben bu sistemi gördüm başka gigabyte tavsiye sistemlerinde fiyati benzermiş bkz:
1750442840233.webp

Cidden gönderirlerse şunu fena fırsat kaçmış ya

evet aldım ekran kartları için alıyoru
Senin mantığınla düşünüldüğünde, (ürün karaborsa olmadığı halde) bir şeyi 3 liraya alıp 3+x liraya satan herkes kişi/kurum/dükkan her ne ise köpek midir? Sadece meraktan soruyorum. Bi de söyleyemediğin o iki sayfa dolusu şey midir yani? Bir açıklama yapabilir misin?
Açıklama yapacak bir şey yok çoluk çocuğun oyun oynamak için beş para etmez sistemlerden eşşek yüküyle para kaldırmaya çalışan al satçılar köpektir benim için

ya adam sanki piyasada ki tüm stoğu çekmişte fahiş fiyata satıyormuş gibi yorum yapmayın şu fiyata gerçekten geleceğini bilsem al satçı olmasam bile ki ara ara ürünlerimi yükseltir yaparım ben de alırdım

Alıntıyı görüntüle
Cidden gönderirlerse şunu fena fırsat kaçmış ya
bir şey demedim ama attığımız taş ayağına değdi ki canı yandı. bir de tehdit ediyor.

Senin ailenin toplamının maaşını alıyorum comarist sen git iş bul varos
HAHA, aynen o yüzden fırsat kovalayıp al sat yapıyorsun.

bir şey demedim ama attığımız taş ayağına değdi ki canı yandı. bir de tehdit ediyor.

Ben neyini tehdit ettim gelmişsin yukarıya yorum yapıyorsun bize söylüyorsun al satıcıya mi benziyorum. Al satci şuraya yorum atar mı ben bunu anlamıyorum kendi kendinize yiyorsunuz. Al satci bu forumda evet çok var. Tanıyorum da zerre yorum yapmaz adamlar. Umrunda değil ki aldin aldin

Ula kasam da ekran kartı yok. Ekran kartı alacaktım 7700 XT bakıyordum yemin ederim ikinci elden bugün gelirse sıfırıni almış olacağım işte sansa

Uygun bir zamanda gelseymiş belki alırdım abim le sistemi ortak kullanıyoruz baydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,018
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri