runepat
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Uygulamaların Ekran oranına kaçtır gibi soru vardı matematikteHangisiydi o?
Uygulamaların Ekran oranına kaçtır gibi soru vardı matematikteHangisiydi o?
Matematike 2 göz gezdirdim bıraktım. 2 soru işaretledim sadece. O soruyu hatırlamıyorumUygulamaların Ekran oranına kaçtır gibi soru vardı matematikte
Hocam 20den sonrası din dersi gormeyenler icjn felsefe oluyor gene 20 soruydu.Fen ve sosyal bilimlerin 20 soru olmasını bekliyorduk normalde, OGM Materyalin net hesaplama motorunda öyle çıkıyor çünkü.
Mat zorduSaat 12 olmadan dışarı attılar sırf çıkmak istiyorum diye. Çöptü bu arada çok zor değildi ama geçen seneki daha kolaydı. Mezuna kalır mıyım Allah bilir. Fen full boştu, özellikle geçen sene mezuna kalmamın sebebi fendi. Gözetmene helal olsun, her sayfayı çevirdiğimizde bağırıyordu sinirden ben de bağırdım çıkışta yanına çekti. Anlatacak bir şey arıyorumda yok, harbi kötü geçti.
@Mahmut Yılmaz @BixiBlake
Geçen seneki 3 doğru yapmışım gerisi boştu. Şimdiki aynı gibi geldi yine deMat zordu
Zaten her sene bu sınav zor oluyor. Paragraf sorularını ancak doçent anlar herhalde. Sanki bu sınav her sene profesör doçent gibilerine hazırlanıyor anasını satayım.Mat zordu
Matematik nasıl kolaydı hiçbir şey anlamadımFen sos 17ser tane yaptım mat kolaydı ama heyecandan yattı benim mat
2 tablet ekranı sorusuna ne cevabı verdiniz hocam?Fen sos 17ser tane yaptım mat kolaydı ama heyecandan yattı benim mat
Gayet kolaydı 9 problem sorusunu boş bırakarak 20 bıraktım matematikteMatematik nasıl kolaydı hiçbir şey anlamadım
Bakmadım muhtemelen hatirlamiyorum2 tablet ekranı sorusuna ne cevabı verdiniz hocam?
Öyle soru mu vardı laMatematikte 1sinifa giden 6 yasindaki kardes...
Ole baslayan soruyu yaapn varmi. 10 dk baktim yapamadim yapamazdim ztn
Mektupun tarihi karalanmis kizda diyordu.Öyle soru mu vardı la