Yardım Oled ekranlarınızı % kaç parlaklıkta kullanıyorsunuz ?

ona rağmen monitörün arkası cayır cayır f160ın vesa kısmı demir elimi yakıyor hafiften

benim de aynı g6 oled. hdr açık bütün parlaklıklar 0da oda karanlık baya
Panelin obs ekranındaki parlaklık seviyesi 0 mı ? şaka mı :D nasıl kullanıyorsunuz hocam öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ciddi mi? %15 te ekranı göremezsin, hemde aşırı soluk olur.
ya bir de canlılık gidiyor. ekran loş oluyor zaten fakat böyle çarpıcı ve etkileyici bir deneyim yaşatmıyor. yanmayı önlemek için parlaklığı kısalım diyoruz bu sefer de monitörün hakkını veremiyoruz. Oledin mi var derdin var aga.

Ciddi mi? %15 te ekranı göremezsin, hemde aşırı soluk olur.
Gayet net görüyorum :D.
Zaten görmesem parlaklığı açmam lazım.

%15'te nasıl kullanıyorsunuz hocam :D ben %70'in altına düştüğünde bile gözüme çok loş geliyor.
Herşeyin parlaklığı düşük bende. Telefon da aynı %15'de. Bana gayet parlak geliyor. Daha fazla açınca gözüm yanmaya başlıyor.

Panelin obs ekranındaki parlaklık seviyesi 0 mı ? şaka mı :D nasıl kullanıyorsunuz hocam öyle
sdr da 0 kullanılmıyor ama hdr ekstra parlaklık veriyor hocam hatta auto hdr oyunlarda biraz daha parlaklık veriyor. yanık olmaması için değil harbi yeterli geldiği için açmıyorum ben ama oda 0 ışık neredeyse

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Krmm
odanız çok da ışık almıyor gibi hocam gözler iyi dayanıyor valla sizin benim hepsi 0da
Siyah perde 7/24 var.

Genel olarak oda aydınlık sadece spot ışıklar kapalı.
19374.webp

ona rağmen monitörün arkası cayır cayır f160ın vesa kısmı demir elimi yakıyor hafiften
Bende ısınma yok gibi klima açık sürekli 19da

Siyah perde 7/24 var.

Genel olarak oda aydınlık sadece spot ışıklar kapalı.
Alıntıyı görüntüle

Bende ısınma yok gibi klima açık sürekli 19da
Hocam ben şu yeni nesil yapay zekaya da bir sorayim merak ettim. Kaç tane yapay zeka robotu vardı ? Bir tanesi gemini. Diğerleri neydi onlara da sorayim :D

Hocam ben şu yeni nesil yapay zekaya da bir sorayim merak ettim. Kaç tane yapay zeka robotu vardı ? Bir tanesi gemini. Diğerleri neydi onlara da sorayim :D
Chatgpt
Copilot
Deepseek
Claude
Grok

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Geri