Monitörüm 200 hz ama max 120hz gösteriyor

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba yeni sıfır monitör sıfır ekran kartı aldım monitör 200 hz ama görüntü ayarlarında tüm çözünüklerde max 120 hz oyunlaradada 120 hz gösteriyor nasıl 200 yapıcam

Rampage crimson 180 : monitör
ekran kartı: radeon r7 240 series gddr5

1750588752549.webp

Arkadaşlar merhaba yeni sıfır monitör sıfır ekran kartı aldım monitör 200 hz ama görüntü ayarlarında tüm çözünüklerde max 120 hz oyunlaradada 120 hz gösteriyor nasıl 200 yapıcam

Alıntıyı görüntüle
Hangi kablo ile bağlıyorsunuz?

benim kasamda display port yok hdmi ile bağlıyorum nasıl yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDMI
HDMI ile yanlış olmasın bildiğim kadarıyla 144 hz max diye biliyorum aklıma display porttan başka bir çözüm gelmiyor sizdede bulunmadığından sanırım 120 kullanmak zorundasınız ileride yeni bir bilgisayara geçince sorun düzelicektir herhangi bir sorun yok monitörde vesayre.

HDMI ile yanlış olmasın bildiğim kadarıyla 144 hz max diye biliyorum aklıma display porttan başka bir çözüm gelmiyor sizdede bulunmadığından sanırım 120 kullanmak zorundasınız ileride yeni bir bilgisayara geçince sorun düzelicektir herhangi bir sorun yok monitörde vesayre.
display porta dönüştürüc alsam olur mu

HDMI Sürümüne bağlı olarak 200 hz alırsınız, o da sizin kartınızda olmaz, çünkü kart çok eski.

Bilmiyorsun bağri sallama

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartından dolayı büyük ihtimalle birazdaha güncel bir karta geçerseniz düzelir

Ekran kartın çok eski, görüntü çıkışı HDMI 1.4a, desteklediği en yüksek yenileme hızı ise 1920x1080p için 144 Hz.

Bilmiyorsun bağri sallama

Ekran kartından dolayı büyük ihtimalle birazdaha güncel bir karta geçerseniz düzelir
Bilmiyorsan sallama derken hocam? HDMI kablosu ile maximum 144 hz alabilirsiniz isterse en iyi ekran kartı olsun display port şart yeni bilgisayardan kastım ekran kartı zaten bunu anlamıyorsanız bu sizin hatanız.

Bilmiyorsan sallama derken hocam? HDMI kablosu ile maximum 144 hz alabilirsiniz isterse en iyi ekran kartı olsun display port şart yeni bilgisayardan kastım ekran kartı zaten bunu anlamıyorsanız bu sizin hatanız.
tamam

tamam

Hocam bunu atarken çözünürlük oranlarına da bakmışsınızdır umarım. Her çözünürlük desteklemiyor ve arkadaşın kartı hdmi 1.4 destekliyor sadece doğal 1080p çözünürlüğünde 144hz alabilir ama belki ve arkadaşın çözünürlüğü 720p 1366x768 bunu da göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Geri