Topladığım sistem için sıvı soğutmaya gerek var mı?

Frost Commander mı phantom sprit mi
İkiside iyi. Bu kadar para bayılmışken (kasaya da sığarsa) Frost commander, ileride takacağın daha psikopat işlemcileri daha iyi sırtlar. 7800X3D ile benzer performans verirler.
[KASA PSU önermiyorum çünkü iki ucu malum değnek. Zevkler, işlev ve karışık piyasa kafa bulandırıyor]

İkiside iyi. Bu kadar para bayılmışken (kasaya da sığarsa) Frost commander, ileride takacağın daha psikopat işlemcileri daha iyi sırtlar. 7800X3D ile benzer performans verirler.
[KASA PSU önermiyorum çünkü iki ucu malum değnek. Zevkler, işlev ve karışık piyasa kafa bulandırıyor]
Ben de her şey i buldum bunların 2 sini bulamadım

Frost Commander lık kasa varmıdır

Kasa da xpg valor mesh 750 w, cpu soğutucu sınırı: 166 mm

Şu konuda güzel bir cevap var. 166 sığıyorsa RAM leri saymazsak sığar.

@Uzun Vs hayri Konudaki olay seçeceğin kasa için ip ucu bırakır. En az 165 mm CPU yüksekliği destekleyen kasa olması gerek frost commander için.

Kasa da xpg valor mesh 750 w, cpu soğutucu sınırı: 166 mm

önerdiginiz kasaya max 5070 sıgıyor 5070ti yada 9070xt sıgmaz öneri verir iken buna dikkat edin aynı kasanın ismi kyber olana bakılması lazım ekran kartı destegi daha fazla mm olarak

@Uzun Vs hayri Konudaki olay seçeceğin kasa için ip ucu bırakır. En az 165 mm CPU yüksekliği destekleyen kasa olması gerek frost commander için.
Bakıyorum ona göre siz olsanız 5070 mi 5070 ti mi 9070 xt mi alırdınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlayamadım benim attığım 32.6k
Çıkmıyo tıklıyorum tıklıyorum yok

önerdiginiz kasaya max 5070 sıgıyor 5070ti yada 9070xt sıgmaz öneri verir iken buna dikkat edin aynı kasanın ismi kyber olana bakılması lazım ekran kartı destegi daha fazla mm olarak
https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/lian-li-lancool-216-rgb.html bu oluyormu

Bakıyorum ona göre siz olsanız 5070 mi 5070 ti mi 9070 xt mi alırdınız

Çıkmıyo tıklıyorum tıklıyorum yok

https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/lian-li-lancool-216-rgb.html bu oluyormu
Ha evet şimdi gördüm stoğu bitmiş. 34k ya Asus model var.

cevapları da okudum, sanırım arkadaş fanları ters takmış ondan sığmamış. Onları düzeltince sığdığını ve ramlere değmediğini yazmış.

Önceki araştırmalarımda da görmüştüm frost commanderde boşluk varmış ramler için, uygun konumlandırılırsa sorun olmuyormuş. Bu kasanında 166 mm desteği var sorun olmaz heralde, psu da kyber gold aradım sordum. F/p kasa gibi duruyor
Ben öneri vermedim. Önceki mesajıma istinaden alacağım kasayı göstererek sığar mı demek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,626
Üyeler
183,317
Son üye
poyrazzk
Geri