Yok olur mantıklı gelmiyor ama olucak kürtler ayrı bir sorun terör örgütleri ayrı bi sorun sığınmacılar mülteciler ayrı bir sorun depremler ayrı iç kargaşa ayrı şeriatcılar ayrı bunların hepsi varken bir devlet yoktan yere kötü bir yönetimle ayakta duramaz hindistan bizden iyi konumda insan olarak
Haci korkmayin, ölüm gelecek elinde sonunda, ben bir türk olarak hukumet icin degil bu toprak ve vatan icin savasiyor olurum. Hukumet gelip gecicidir.... Su an ne kadar uzun sure kalmis olsalarda..
sıra bize gelecekse dahi önümüzdeki yıllarda olmaz, iranda önce rejim değişikliği hedefleniyor bence ama direnirlerse ve iş biraz dahi uzarsa direkt bölerler iranı. Bu dediğim gibi abd çok rahatlıkla iranı alacağını düşünsem de iranın direnme potansiyeli coğrafyası ya da direkt abd'nin sadece rejim değişikliği ile sınırlı kalması ile bir kaç yıla sarkabilir. Sonra işte bir nevi sıra Türkiyede ve güneydoğusunda. Eğer bir ateşin içine kasıtlı atılırsak sadece referandum federasyon vs. değil direkt işgal dahi edilebiliriz.
Dostlar Savaş Bizleri Çok Rahat Bir Şekilde Etkileyecek Ve Yakın Bir Tarihte İç Kargaşa Ve Savaş Çıkacak Gibi Türkiye Artık Sonlarına Doğru Yaklaşıyor Gibime Geliyor Ata Toprakları Bir Bir İşgal Ediliyor Ve İzlemekten Başka Elimizden bir şey Gelmiyor Artık Ne Yapmalıyız Ben Onu Bile Bilemiyorum Bir Savaş Durumunda Ne İle Nasıl Karşılık Vericez Hiç Bilmiyorum Ve Vatanımızın Sonu Ap Açık Bir Şekilde Bizlere Gösteriliyor İyice Tedirgin Olmaya Ve Azınlık Olarak Kalarak Güçsüz Olarak Kalarak Korkmaya Başladım
Atatürk bu vatanı şuanki durumdan daha beter bir halde kurtardı çünkü azimliydi ve pes etmedi iki tane elemanın söylediğine göre mi ülkeden umut keseceğiz yoksa Türklüğe yaraşır bir şekilde pes etmeden gerekirse yumrukla bu ülkeyi AKILLICA kurtaracak mıyız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sana Atatürk'ün bir sözünü bırakayım:
"Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır , ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim"
güldürdün yine
bide yumruk falan diyor
1. türkiyede türk mü var?
2. türkiye zaten işgal edildi bile hepiniz kontrol altındasınız çok da umutlanma yani
3. pubg azalt
Yani sende haklısın, fakat sandığınız kadar gücsüz bir ulke degiliz arkadaslar. Savunma ve saldiri konusunda dunya nin onde gelen ulkelerinden biriyiz. Fakat yine dedigin gibi artik mermi bile cok etki eden bir sey degil fuzeler kus gibi ucuyo havada. Kacmak en mantiklisi ama artik kalici sekilde yurt disins cikma izinlerini vericeklerini sanmiyorum. Bize canli bomba gibi bakiliyor dunyada
Bu kacarim, kacmam konusu icin yasim biraz kucuk. Sizin gozunuzde muhtemelen savas oyunlarindan etkilenip, savasi basit bir sey sanan biri gibi duruyorumdur. Fakst bence ben oyle biri degilim. Savasın zorluklarinı, nr kadar insanin canina maal olabilicegini biliyorum ve farkindayim. Fakat ne olursa olsun kacmamak cesurca, kacmak akillica bir karar olur. 2 tarafa da herhangi bir lafim olmaz fakat ben kacmam diyen tarafdayim
Yani sende haklısın, fakat sandığınız kadar gücsüz bir ulke degiliz arkadaslar. Savunma ve saldiri konusunda dunya nin onde gelen ulkelerinden biriyiz. Fakat yine dedigin gibi artik mermi bile cok etki eden bir sey degil fuzeler kus gibi ucuyo havada. Kacmak en mantiklisi ama artik kalici sekilde yurt disins cikma izinlerini vericeklerini sanmiyorum. Bize canli bomba gibi bakiliyor dunyada
Bu kacarim, kacmam konusu icin yasim biraz kucuk. Sizin gozunuzde muhtemelen savas oyunlarindan etkilenip, savasi basit bir sey sanan biri gibi duruyorumdur. Fakst bence ben oyle biri degilim. Savasın zorluklarinı, nr kadar insanin canina maal olabilicegini biliyorum ve farkindayim. Fakat ne olursa olsun kacmamak cesurca, kacmak akillica bir karar olur. 2 tarafa da herhangi bir lafim olmaz fakat ben kacmam diyen tarafdayim
haince diyemem, arkadaşlarında dediği gibi artık sivillerin çok bir etkisi yok savaşlarda. adamlar yüzlerce füze sallıyor savaştıkları ülkelere. Atatürkçü denebilir derecede değil ama Atamı çok severim, o zamanlarda füzeler yoktu her 1 sivil, her 1 asker savaşta çok büyük etkiler bırakabiliyordu. fakat şu an 1 füze sadece istanbul a bile atılsa, 20 milyon insan yaşıyor burada, ortalama 1m kişinin etkileneceği bir füze olur. anlatmak istediğim bu. kaçmak isteyen kaçabilir, saygım sonsuz. fakat kaçmamak, her şeyi göze almak, cesaretin, asilliğin göstergesidir benim için. =)
haince diyemem, arkadaşlarında dediği gibi artık sivillerin çok bir etkisi yok savaşlarda. adamlar yüzlerce füze sallıyor savaştıkları ülkelere. Atatürkçü denebilir derecede değil ama Atamı çok severim, o zamanlarda füzeler yoktu her 1 sivil, her 1 asker savaşta çok büyük etkiler bırakabiliyordu. fakat şu an 1 füze sadece istanbul a bile atılsa, 20 milyon insan yaşıyor burada, ortalama 1m kişinin etkileneceği bir füze olur. anlatmak istediğim bu. kaçmak isteyen kaçabilir, saygım sonsuz. fakat kaçmamak, her şeyi göze almak, cesaretin, asilliğin göstergesidir benim için. =)
Atalarımız Dönemlerinin En Güçlülerine Nasıl Kafa Tuttularsa Bizlerde Aynı Şekilde Tutacağız Ve Her Kurtuluş Bir Savaş Vaad Etmez Unutma Ülkenin Geleceği İçin Bilgili Bireyler Yetiştirmek Ve Toplumsal Kitleler İle Ses Duyurmak Bir Gidişatı Değiştirmekte Vatan İçin Hizmettir Bir Kurtuluş Yoludur