7800xt vs 5060ti vs 9060xt

Kral fsr 3 var değilmi 7800xt de mesela fg açınca yapaymış gibi hissediyormudun ya da vsr ile ben 2k açıp oynayacağım fg falan açsam yapay hissedermiyim sende öyle oluyor mu
Knk fsr az oyunda var afmf kullanıyorum daha çok hiç yapay hissettirmiyo (2k oynuyorum) sessiz de baya kart sonuç olarak yapay hissettirmiyo fsr az oyunda var afmf daha sık kullanırsın

5060ti
Dlss mfg gibi şeyleri dikkatimi çekiyor ama sanki fps yapamış gibi hissederim diye korkuyorum ve bu aralar Nvidia driver sorunları çıkarmaya başlamış

9060xt
Fsr4 dlss kapışmasını izlediğimde çok yakınlar birbirlerine hem nvidia da mfg gibi amd bir teknoloji çıkarırsa ilerde çok rahat ederim kafasındayım

7800xt
Hiç dlss fsr bulaşmadan kas gücüyle afmf açıp oyun oynama fikri de var aklımda

Kafamı çok karıştıran 3 kart
5060 ti ama bütçe olsa 9070xt al derdim canavar fp

Knk fsr az oyunda var afmf kullanıyorum daha çok hiç yapay hissettirmiyo (2k oynuyorum) sessiz de baya kart sonuç olarak yapay hissettirmiyo fsr az oyunda var afmf daha sık kullanırsın
Genelde bende afmf açardım ama mesela yd de videolara bakınca adamlar fsr q fg açıp 2k da 150fpslerde yağ gibi akıyordu oyunları ben 6800 ile fg açınca fareyi sağa sola çevirnce yapay olduğu çok belliydi afmf de buga giriyordu mesela oyunda drvieri bi şekilde açınca afmf falan bazen açılmıyordu oyunu kapatıp driverdan afmf yi kapatıyordum yeniden başlatıyorumdu pcyi öyle açılıyordu lossining scale de kullanıyordum ben

Genelde bende afmf açardım ama mesela yd de videolara bakınca adamlar fsr q fg açıp 2k da 150fpslerde yağ gibi akıyordu oyunları ben 6800 ile fg açınca fareyi sağa sola çevirnce yapay olduğu çok belliydi afmf de buga giriyordu mesela oyunda drvieri bi şekilde açınca afmf falan bazen açılmıyordu oyunu kapatıp driverdan afmf yi kapatıyordum yeniden başlatıyorumdu pcyi öyle açılıyordu lossining scale de kullanıyordum ben
Hocam o sizin kartla ilgili driverı falan geç en ufak donma bile olmadı pc de fsr çok az oyunda denedim afmf açma gereği de duymadım (baya oyunda denedim tabii ki) kart saf güç olarak güçlü diye fps yüksekti zaten afmf2 veya fsr açınca da görüntü yapay gelmedi bana hiç yan yana karşılaştırdım ekranın piksellerine gözünü sokmadığın sürece sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o sizin kartla ilgili driverı falan geç en ufak donma bile olmadı pc de fsr çok az oyunda denedim afmf açma gereği de duymadım (baya oyunda denedim tabii ki) kart saf güç olarak güçlü diye fps yüksekti zaten afmf2 veya fsr açınca da görüntü yapay gelmedi bana hiç yan yana karşılaştırdım ekranın piksellerine gözünü sokmadığın sürece sorun yok
Hocam canlı test (occt falan) isterseniz dm den yazın atayım direk

mfg açarsan bilgisayar gecikmen artar verdiğin tepkiyi anında alamazsın çok yüksek fps alırsın ama senin hareketine geç tepki verdikten sonra fps fazla olsa ne yazar

hadi dlss neyse o kadar koymuyor ama fg ve mfg fena gecikme yapıyor

Hocam canlı test (occt falan) isterseniz dm den yazın atayım direk
Senin kartın modeli ne ben nitro+ alırım 7800xt karar verirsem

mfg açarsan bilgisayar gecikmen artar verdiğin tepkiyi anında alamazsın çok yüksek fps alırsın ama senin hareketine geç tepki verdikten sonra fps fazla olsa ne yazar

hadi dlss neyse o kadar koymuyor ama fg ve mfg fena gecikme yapıyor
5060ti mi kullanıyorsun

5060ti mi kullanıyorsun
4060ti kullanıyorum ama bunu çokta test etmeye gerek yok hocam siz gerçekte olmayan bir şeyi var edemeyeceğinize göre o fpslerde yoktan var olmayacak gecikme oyundan kopma olarak geri gelecek

5060ti mi kullanıyorsun
bilgisayar gecikmesinin test edildiği videolara bakın fg mfg açıkken kaç ms e çıkıyormuş o gecikmeler kendiniz görün oyunlarda internet kaynaklı 70 80 ms e laf ediliyor fg zaten 70 ms geçikme yapıyor toplam 150 ms yapıyor o yüzden biz suçlarken interneti suçluyoruz o fg ve fps sınırlamasının kalkmasının eklediği gecikmeleri kimse söylemiyor anca fps im arttı sonra bastım algılamadı mouseda sıkıntı klavyede sıkıntı diye ağlanıyor

4060ti kullanıyorum ama bunu çokta test etmeye gerek yok hocam siz gerçekte olmayan bir şeyi var edemeyeceğinize göre o fpslerde yoktan var olmayacak gecikme oyundan kopma olarak geri gelecek
Mfg açmadan 5060ti da dlss q olarak gayet yeterli aslında videolar da öyle gözüküyor mfg 2x te sorun yok gibi

Mfg açmadan 5060ti da dlss q olarak gayet yeterli aslında videolar da öyle gözüküyor mfg 2x te sorun yok gibi
zaten hocam mfg kullanılmaz dlss artı kartın performansı önemli anca böyle olur

7800xt mi öneriyorsun yani
5000 serisini gereksiz buluyorum gecikmeye para veriliyor 4000 serisi iyidir dlss 4 de kullanıyosun fg de var ama kullanmayı tavsiye etmem

5070 den aşağı 5000 alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,576
Üyeler
183,305
Son üye
Abdulb
Geri