- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence montajı yapan kişi acemi. Böyle takıp yolladı hocam.kasada hasar yok nasıl olmuş bu hacı kutuda hasar mı vardı
Bence montajı yapan kişi acemi. Böyle takıp yolladı hocam.kasada hasar yok nasıl olmuş bu hacı kutuda hasar mı vardı
hasar yoksa çok sağlam bir düşmesi lazım ki kule tipi kendi ağırlığından yamulsunBuyur hocam. Rezillik gerçekten .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Video çekmedim maalesef.![]()
Firmanın verdiği cevap komedi.hasar yoksa çok sağlam bir düşmesi lazım ki kule tipi kendi ağırlığından yamulsun
Bizim burdaki şubedeki gibi kamyondan atıyorlarsa normalhasar yoksa çok sağlam bir düşmesi lazım ki kule tipi kendi ağırlığından yamulsun
İade et geç çok ucuza almadıysan
Hocam AM5 soket ama aşırı yamuk duruyor. Keşke canlı gösterebilsem.Ağırlıktan dolayı kargoda oluyor normalde bu kadar büyük fanı takmadan yollamaları gerekir. İşlemci nedir ? AMD AM5 soket ise sorun olmaz. Macunun kayganlığıyla kaymış duruyor. Hafif oynatmayı denersen hareket ettiğini göreceksin. Sorun olduğunu sanmıyorum.
Fotoğraftan ben çok anlayamadım ama dediğim gibi dener misin ? Düzeleceğini düşünüyorum. Bence sorun oluşturmamıştır. AM4 olsaydı zaten geçmiş olsun kesin gitmişti.Hocam AM5 soket ama aşırı yamuk duruyor. Keşke canlı gösterebilsem.
Yok hocam adamlar resmen amatörce iş yapmış. Fan sola kırılmış resmen.Fotoğraftan ben çok anlayamadım ama dediğim gibi dener misin ? Düzeleceğini düşünüyorum. Bence sorun oluşturmamıştır. AM4 olsaydı zaten geçmiş olsun kesin gitmişti.
Getirin demişler halledecekler demek ki götürün o zaman hiç uğraşmayın geçmiş olsunYok hocam adamlar resmen amatörce iş yapmış. Fan sola kırılmış resmen.
Teşekkürler hocam. Aracım yok ve ofislerine gitmem zor. Aramda 30-40 km var toplu taşıma ile koca kasayı götüremeyeceğimi ilettim. Servise gitsem bile bir şey yok diyip fanı oturtup göndermeye çalışacaklar. Sadece artık iade istediğimi belirttim.Getirin demişler halledecekler demek ki götürün o zaman hiç uğraşmayın geçmiş olsun
Ben 2 tane kırmızı logolu kargoda çalıştım birisinde kargolara nasıl davranıldığını gördükten sonra kargoda o şirketler varsa uzak durmaya çalışıyorum bugün bir ekran kartım geldi o kargoyla umarım sağlam gelir diye dua ettimBizim burdaki şubedeki gibi kamyondan atıyorlarsa normal
İade et geç çok ucuza almadıysan
umarım sonuç alırsın acemice takılıp bu hale gelecek bir iş değil bu birde istese de takamaz yamulduğu yerde vida var onu nasıl sıkacak ki yöntemler denenir de zaman kaybıTeşekkürler hocam. Aracım yok ve ofislerine gitmem zor. Aramda 30-40 km var toplu taşıma ile koca kasayı götüremeyeceğimi ilettim. Servise gitsem bile bir şey yok diyip fanı oturtup göndermeye çalışacaklar. Sadece artık iade istediğimi belirttim.
Valla hocam bir önceki sistemimi vatandan toplamıştım. Görerek montajı izleyerek içim rahat almıştım. Gaming gecesinde uyguna yakalayınca alayım dedim pişmanım gerçekten. İade almazlarsa bide thh ile uğraş.Ben 2 tane kırmızı logolu kargoda çalıştım birisinde kargolara nasıl davranıldığını gördükten sonra kargoda o şirketler varsa uzak durmaya çalışıyorum bugün bir ekran kartım geldi o kargoyla umarım sağlam gelir diye dua ettim
götürebilirsen götür muhtemelen ilgilenirler hasarlı geldiğinden daha çok hasar almasın diye o şekilde demiş olabilirlerValla hocam bir önceki sistemimi vatandan toplamıştım. Görerek montajı izleyerek içim rahat almıştım. Gaming gecesinde uyguna yakalayınca alayım dedim pişmanım gerçekten. İade almazlarsa bide thh ile uğraş.