mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Magnet yazıyo ona mı bastın?Formattan sonra ilk defa Fitgirl'den oyun indireceğim ama beyaz dosya şeklinde indiriyor. İndirme bitince düzelir mi WinRaR indirdiğim halde bu şekilde. Fitgirl'ün sitesinden torrent'e basıp indirmiştim.
Torrent'e bastım Magnet'e basınca bir şey olmuyordu. Direkt masaüstüne indirmeye gönderiyordu ben de FDM seçip indirmeye çalıştım yine beyaz dosya gösteriyor.Magnet yazıyo ona mı bastın?
Yani indirme bitince oynayabileceğim değil mi?Dosya değil o. Klasör. Siyah ok tuşuna bas.
belki magnet sadece bazı torrentleri algılıyordur ben hep magnete basarım u torrente yönlendirir zaten bence yinede bir şey olmaz ama utorrent i inidir magnetle indir herkes öyle yapıyorTorrent'e bastım Magnet'e basınca bir şey olmuyordu. Direkt masaüstüne indirmeye gönderiyordu ben de FDM seçip indirmeye çalıştım yine beyaz dosya gösteriyor.
Yani indirme bitince oynayabileceğim değil mi?
Rat yiyince gelen pişmanlık hissiFormattan sonra ilk defa Fitgirl'den oyun indireceğim ama beyaz dosya şeklinde indiriyor. İndirme bitince düzelir mi WinRaR indirdiğim halde bu şekilde. Fitgirl'ün sitesinden torrent'e basıp indirmiştim.
Doğru sitesinden indirirseniz Fitgirl babanızdan bile güvenli olur.Rat yiyince gelen pişmanlık hissi
Tamam, teşekkürler. Ama Magnet'e basınca hiçbir şey olmuyor.belki magnet sadece bazı torrentleri algılıyordur ben hep magnete basarım u torrente yönlendirir zaten bence yinede bir şey olmaz ama utorrent i inidir magnetle indir herkes öyle yapıyor
Yok kardeş ben bilgisayarımı tek kişi kullanmak istiyorum.Doğru sitesinden indirirseniz Fitgirl babanızdan bile güvenli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam, teşekkürler. Ama Magnet'e basınca hiçbir şey olmuyor.
150-200 GB indirin o zaman. Biz 50 GB ile devam. Boş laflarınızı kendinize saklayın.Yok kardeş ben bilgisayarımı tek kişi kullanmak istiyorum.
Bedava peynir fare kapanında olur150-200 GB indirin o zaman. Biz 50 GB ile devam. Boş laflarınızı kendinize saklayın.
Forumlarda %90 güvenilir yazıyor. %10 da hiç indirmeyenler güvenilir değil diyor. Konuyla alakasız bir şey söylemezseniz artık sevinirim. Siz kullanmayın. Ben repack ile minimum GB ile GÜVENİLİR bir şekilde misler gibi oynayacağım.Bedava peynir fare kapanında olur
sonuna rar eklersin olur biter yada winrar ile açarsın tabi winrar dosyası ise belki iso da indirmiş olabilirsin. ama fitgirl genelde winrar oluyor.Formattan sonra ilk defa Fitgirl'den oyun indireceğim ama beyaz dosya şeklinde indiriyor. İndirme bitince düzelir mi WinRaR indirdiğim halde bu şekilde. Fitgirl'ün sitesinden torrent'e basıp indirmiştim.
o ne biçim isim laben böyle torrentte acı çekmek yerine reallyfuckingfast den tüm partları aynı anda indiriyorum internet hızımın tamamını ancak o şekilde kullanabiliyorum