Fitgirl beyaz dosya olarak indiriyor normal mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

mmmmmmmmmmmmmmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
606
Formattan sonra ilk defa Fitgirl'den oyun indireceğim ama beyaz dosya şeklinde indiriyor. İndirme bitince düzelir mi WinRaR indirdiğim halde bu şekilde. Fitgirl'ün sitesinden torrent'e basıp indirmiştim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-27 114638.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-27 114638.webp
    12.6 KB · Hit: 90
Formattan sonra ilk defa Fitgirl'den oyun indireceğim ama beyaz dosya şeklinde indiriyor. İndirme bitince düzelir mi WinRaR indirdiğim halde bu şekilde. Fitgirl'ün sitesinden torrent'e basıp indirmiştim.
Magnet yazıyo ona mı bastın?

Torrent'e bastım Magnet'e basınca bir şey olmuyordu. Direkt masaüstüne indirmeye gönderiyordu ben de FDM seçip indirmeye çalıştım yine beyaz dosya gösteriyor.

Yani indirme bitince oynayabileceğim değil mi?
belki magnet sadece bazı torrentleri algılıyordur ben hep magnete basarım u torrente yönlendirir zaten bence yinede bir şey olmaz ama utorrent i inidir magnetle indir herkes öyle yapıyor

Rat yiyince gelen pişmanlık hissi

Rat yiyince gelen pişmanlık hissi
Doğru sitesinden indirirseniz Fitgirl babanızdan bile güvenli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki magnet sadece bazı torrentleri algılıyordur ben hep magnete basarım u torrente yönlendirir zaten bence yinede bir şey olmaz ama utorrent i inidir magnetle indir herkes öyle yapıyor
Tamam, teşekkürler. Ama Magnet'e basınca hiçbir şey olmuyor.

Doğru sitesinden indirirseniz Fitgirl babanızdan bile güvenli olur.

Tamam, teşekkürler. Ama Magnet'e basınca hiçbir şey olmuyor.
Yok kardeş ben bilgisayarımı tek kişi kullanmak istiyorum.

Bedava peynir fare kapanında olur
Forumlarda %90 güvenilir yazıyor. %10 da hiç indirmeyenler güvenilir değil diyor. Konuyla alakasız bir şey söylemezseniz artık sevinirim. Siz kullanmayın. Ben repack ile minimum GB ile GÜVENİLİR bir şekilde misler gibi oynayacağım.

sonuna rar eklersin olur biter yada winrar ile açarsın tabi winrar dosyası ise belki iso da indirmiş olabilirsin. ama fitgirl genelde winrar oluyor.

ben böyle torrentte acı çekmek yerine reallyfuckingfast den tüm partları aynı anda indiriyorum internet hızımın tamamını ancak o şekilde kullanabiliyorum

ben böyle torrentte acı çekmek yerine reallyfuckingfast den tüm partları aynı anda indiriyorum internet hızımın tamamını ancak o şekilde kullanabiliyorum
o ne biçim isim la

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri