🔥İndirim Apple TV 4K 64 GB 5799₺!

Amazon fire tv var cok daha ucuz ve cok daha kaliteli bundan. Donma kasma da olmuyor mi boxdaki gibi
Amazon fire tv nin çalışması için herhangi bir adaptör olmuyor herhalde açamadım. Kendisi var adaptörü yok sadece

Sahip olduğum ve parasını sonuna kadar hak eden ürünlerin başında bence. Bu kutu diğerleri gibi sadece akıllı yapmıyor, içindeki işlemci iphone 13 ile aynı ve sadece tv uygulamaları olduğu için önümüzdeki 5 yıl içinde bile kasma-donma yapamaz ömürlük ürün. Apple arcade-Siri-AppleTV gibi hizmetlerle de çalışması ekosistem sevenler için vazgeçilmez hatta homepod ile akıllı ev yapacaksanız zorunlu bir aksesuar.

Sahip olduğum ve parasını sonuna kadar hak eden ürünlerin başında bence. Bu kutu diğerleri gibi sadece akıllı yapmıyor, içindeki işlemci iphone 13 ile aynı ve sadece tv uygulamaları olduğu için önümüzdeki 5 yıl içinde bile kasma-donma yapamaz ömürlük ürün. Apple arcade-Siri-AppleTV gibi hizmetlerle de çalışması ekosistem sevenler için vazgeçilmez hatta homepod ile akıllı ev yapacaksanız zorunlu bir aksesuar.
Beni ikna ettiniz hocam :kekw: bi deneyelim bakalım

Bir Ethernet koymak çok mu zordu da onun için ayrı model çıkarmışlar.

Modemin yanına koyacağım, wi-fi dan bağlanacak.

vallaha hiç değecek gibi durmuyor

Ben bir süre kullandım, zengin oyuncağı biraz. Artıları var eksileri var. Tarayıcı yok, dışarıdan uygulama yükleme yok ama takılma donma falan da yok. Offline arşivimden plex ile film izlemek için gereksiz pahalı görüp satmıştım. Yerine 1100 lira olması lazımdı next android box aldım, fonksiyon ve fiyat performans olarak çok daha fazlasını yapıyor ama apple tv kadar premium ve hızlı değil kesinlikle.

Beni ikna ettiniz hocam :kekw: bi deneyelim bakalım
Apple ürünlerini seviyorsanız asla pişman olmazsınız hocam, bir tv box un içinde en güçlü mobil işlemcilerden biri var takdire şayan. Hayırlı olsun

mi stıck alsanıza

Geri