🔥İndirim BYNOGAME 200 TL BAKİYE BEDAVA SINIRLI SAYIDA

Acaba hala geçerlimi katıldım 1. günü doldurdunuz dedi şuan daha o ekran gelmiyor katıldım ama
hocam geçerli ama 750 kişi olmuş olabilir deneyin şansınızı

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
750 olduğundan eminmisiniz hocam bende müşteri temsilcisine sordum söyliyemiyoruz dedi 16k kişi okumuş blogu çoktan olmuştur bence
Evet hocam zaten konu açıldığında 10k kişi okumuştu ben de yaparken bakmadım ilk 750 mı diye, herkese veriyorlar sandım çoktan dolmuştur bana gelmedi

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
750 kişi çok az. Büyük ihtimal avucumuzu yalayacaz. Kampanya koşullarında organizatör duruma göre ekstra kod temin edebilir yazıyor ama yapar mı öyle bir güzellik :/

750 kişi çok az. Büyük ihtimal avucumuzu yalayacaz. Kampanya koşullarında organizatör duruma göre ekstra kod temin edebilir yazıyor ama yapar mı öyle bir güzellik :/
İletişime geçtim gelmemiş bana ben ise kampanyaya katıldığımda 9.5k kişi haberi okumuştu ilk 750 yazıyormuş zaten keşke konuyu açarken baksalarmis

https://blog.bynogame.com/yandexten-200-tllik-bynogame-bakiyesi-hediye-2602 arkadaşlar bende bilgisayarda çalışmadı telefonda çalıştı bazılarında bilgisayardada çalışabilir bilmiyorum öncelikle kampanyaya göz at kısmına tıklıyoruz https://yandex.com.tr/portal/defsea...kg2r1UruXu51085&offer_type=8kLEiFH1UruXu51098 buraya atıyor burada yandexi varsayılan tarayıcı yapyıoruz sonra bir kısımda telefon numaramızı isticek eğer girmezseniz olmaz 3 gün boyunca hergün bir arama yaaprsanız 3 iş günü boyunca 200 tlik bakiye hesabınıza ekleniyor hayrılısı olsun son olarakda böyle bi ekran gelemsi lazım en son soruları olan arkadaşlar aşşağıya yazabilir GİZLİ SEKME VEYA VPN İLE ÇALIŞMIYOR
Beyler dün gece yaptım bunu ama şimdi arama yapıyorum olmuyor ne yapmam lazım

Konunun açıldığı saatte yaptım ancak hala kod gelmedi gelen var mı?

Konunun açıldığı saatte yaptım ancak hala kod gelmedi gelen var mı?
hocam yetkililere ulaştığımda 14 günün sonunda verilecekmişi yani kampanya bitince bana öyle deidler

Arkadaşlar bende bynogame bakiyesi geldi adamların gmailine mesaj attım sürekli en sonunda onların taraflı hata olduğunu falan filan özür dilediler ve kod attılar gmailden

hala devam ediyorsa ben başvurdum belki çıkar

ta 27sinde başvurdum 6 gün geçti hala kod falan gelmedi sms olarak nolur nolmaz hala yandex denen rezil tarayıcıyı kullanıyorum bundan sonra gelmicek mi?

Arkadaşlar bende bynogame bakiyesi geldi adamların gmailine mesaj attım sürekli en sonunda onların taraflı hata olduğunu falan filan özür dilediler ve kod attılar gmailden
Ben de konu açıldığı zaman yaptım ama gönderilmedi hala nereye ne mesaj attın yardımcı olurmusun DM'den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,028
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri