❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hocam rica edersem yunexpress sayfanızı bide ptt sayfanızı atar mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PTT daha yeni aldıysa vergisi işlememiş olabilir ya bugün ya yarın vergisi varsa çıkabilir
yunexpress kismini atmistim zaten buda ptt kismi
1751295006839.webp

sürat kargoyla görüştüm ne bana yakın şubede ne de genel şubede kargo gözükmüyor adıma ve numarama yani gümrükte hala ürünler

epomaker veya başka bir yer olması fark etmez, doğruysa yunexpress'in de ptt ye verdiği anlaşılmış olur
Fark eder kardeşim bizim şuan sorunumuz epomaker kargosuyla ilgili adamlara özel olarak yunexpres'den tepki gelmiş gümrük bunun üzerine böyle yapıyor belki

hicbi urunun gecmedigini uyari aldigini gordum gecermi diye merak etmistim
Hocam sizin site farklı konu şuan epomaker adamlara uyarıda bulunmuş yunexpress bi zortingen oluyor senin aldığın yerden şimdi de alsan yunexpress verebilir belki ama şuan epomaker veremiyor

yunexpress kismini atmistim zaten buda ptt kismiAlıntıyı görüntüle
Garipmiş benimki 27sinde girdi gümrüğe sizden önce sizinki önce geçmiş heralde benim kargolar topluca geldiği için bizim uçaktaki kargoları komple durdurmuşlar herhangi bir vergi güncellemesi olursa etiketler misiniz hocam bende kulaklık almıştım ordan

farkli 0.28 gram orda burda 0.18gram
Tahminimce vergisiz ulaşır işleme girmiş ağırlık kontrolü vb. çıkış merkezinde yapılıyor vergide aynı anda işlenirdi.

Geri