❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

ben klavye almadım ama o kadar fazla alan olmuş ki, satmak için fazla fazla alanlarda olmuş. yani birilerinin noluyor demesi, sorun çıkması çok da sürpriz değil. bizim klavyecilere denk gelmemiz zamanlama açısından şanssızlık oldu, yoksa dediğin gibi muhtemelen hepimizi sıkıntısız alacaktık. şanssızlık, 4px hakkında senin ya da diğer arkadaşların bir deneyimi var mıdır hocam ?
Yok benimkiler indirimin ilk günü tak tak çektiler hepisinin de ellerinde. Sesleri bi tık azmış kulaklıkların dac aldılar aliexpressten ondan.

Dostlar sizin klavye ve 4px işi çok bozmuş yunexpress ile gelen arkadaşlarımda hiç sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır fahiş vergi çıkıyor diye biliyorum 1000 üstü gelir bence.
Yunexpress ve alert işaretli benimki.

Tax paid shipping ücretini ödeyince benim kargoyu yunexpressten çekip 4px ile yolladılar. Geçen haftadan beri yunexpress deposunda bekliyordu.
tax paid kısmı nerede yazıyor hocam ? attıkları mesajda mı yoksa siparişte bir yerde belirtilmiş mi ? benimkini direk 4px den yolladılar da acaba tax paid gibi bir olay oluyorsa bu temudaki gibi vergi ödenmiş gözüküp vergisiz geçme şansı var mı ?

tax paid kısmı nerede yazıyor hocam ? attıkları mesajda mı yoksa siparişte bir yerde belirtilmiş mi ? benimkini direk 4px den yolladılar da acaba tax paid gibi bir olay oluyorsa bu temudaki gibi vergi ödenmiş gözüküp vergisiz geçme şansı var mı ?
Yeni yapmışlar ödeme kısmında çıkıyor. Destekten sorduğumda gümrük istiyor, tax paid shipping olacak dediler.

Dostlar sizin klavye ve 4px işi çok bozmuş yunexpress ile gelen arkadaşlarımda hiç sorun yok.

Hayır fahiş vergi çıkıyor diye biliyorum 1000 üstü gelir bence.
Bakalım hocam hayırlısı artık çok fahiş bir şey çıkmazsa yeter valla. Bir arkadaşa daha böyle bir şey olmuş baya bir süre bekledikten sonra geçmiş kargosu hatta vergisiz eline gelmiş belki uçakta bir sey vardida onun kontrolü için tüm uçaktaki kargolara el koymuş olabilirler çünkü bir arkadaşın kargosu bizden sonra girdi gümrüğe ve vergisiz bir şekilde direk çıktı ne varsa bu uçakla gelenlerde oldu. Muhtemel uçakta bir şey vardı ondan durdurdular.

Tabi her şey bir ihtimal bu hafta muhtemel belli olur o zaman akibetimiz belli olcak 😂

Shenzen duyuru geçmiş arkadaşlar sitede, paylaşıyorum.

Lojistik Taşıyıcılarından Duyuru: Gümrük politikalarının etkisi nedeniyle, Türkiye'ye yapılan tüm düzenli ekspres teslimat hizmetleri şu anda askıya alınmıştır. Sadece ekspres teslimat hizmetleri sağlanmaktadır. Transit halindeki paketler teslimat için her zamanki gibi gümrükten geçirilecektir. Kurtarma süresi bildirim süresine tabi olacaktır. Oluşan herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Shenzen duyuru geçmiş arkadaşlar sitede, paylaşıyorum.

Lojistik Taşıyıcılarından Duyuru: Gümrük politikalarının etkisi nedeniyle, Türkiye'ye yapılan tüm düzenli ekspres teslimat hizmetleri şu anda askıya alınmıştır. Sadece ekspres teslimat hizmetleri sağlanmaktadır. Transit halindeki paketler teslimat için her zamanki gibi gümrükten geçirilecektir. Kurtarma süresi bildirim süresine tabi olacaktır. Oluşan herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Kurtarma süresi bildirim süresine tabii olacaktır ne demek ?

Birde ben bu duyuruyu göremedim nerde gördünüz siz acaba ?

Kurtarma süresi bildirim süresine tabii olacaktır ne demek ?

Birde ben bu duyuruyu göremedim nerde gördünüz siz acaba ?
Çeviri o şekilde yapmış orda anlatılmak istenen, gönderi hizmetlerinin ne zaman normale döneceği belli olmadığı için yapılacak resmi duyurulara bağlıdır demek diye düşünüyorum.

Sitede yukarıda kayar yazı şeklinde eklemişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri