Öneri Neden Temu'yu Seviyorum???

Hocam eğer fazla ürün alacaksanız bu seferde "wincredit" var. Vergisiz 1250 liralık ürün alırsanız listeden size 1000tl kredi tanımlıyor. Ancak böyle kullanılır. Diğer türlü tr fiyatlarındsn pahalı olabiliyor
Ooo onunla kim uğraşacak sürekli mi kredi vs veriliyor ben hiç almadım yurtdışı ürün bana saçmalık geliyor şuan ki vergiler ile

Ooo onunla kim uğraşacak sürekli mi kredi vs veriliyor ben hiç almadım yurtdışı ürün bana saçmalık geliyor şuan ki vergiler ile
Bunların hepsini 233 liraya aldım mesela hocam. Vergi dahil.
(90 switch + pudding pbt keycaps) Kampanyaları birleştirmesem dediğiniz gibi almazdım.
Baya şeyler aldım. Bazı kampanyaları siz kullandıkça tekrar tanımlayabiliyorlar.

Son düzenleme:
Bir ara yükledim acayip vergi çıkıyor ürünlerde sinirlenip sildim saçma sapan vergiler uygulanıyor örnek veriyorum 300tl ye bişey alacağım 120tl vergisi çıkıyor anlamsız şekilde
Türkiye de depo açtılar ama şuanlık ürün çeşitliliği az , yerli satıcılar çullanmazsa iyi :D

Hangi takımın önünde "BASTARD" yazıyor? Bir de anlamını biliyorsundur umarım. :D

Tayyip yakında burayada el atar milli servet dışarı gitmesin 🤣🤣🤣

Kupon kredi va uylamışsın bana da diyor 3000tl kupon al diye filan ama pek ilgimi çekmedi açıkçası eskiden evet çok iyi oluyordu şimdi espirisi kalmadı pek
Evet hocam dediğim gibi. Çok kampanya veriyor, ancak bazıları çok dümen. İş yapan bir kaç tane var. Bana hiç kampanya gelmiyordu. Temuyu sildim 1 ay girmedim. Sonra indirip tekrar girdim. Her gün sürekli bişeyler veriyor alışveriş yapayım diye :D

Belirli bir fiyatın üzerinde ürün getiremiyor olmak biraz can sıkıyor. Oto teyp sipariş ettim gelen teyp benim eski teybimden daha kötü :D Görselde daha iyi gibiydi oysa özellik vs olarak ama en ucuzunu alabildiğimiz için beklediğimden kötü çıktı iade etmekle uğraşmadım.

Belirli bir fiyatın üzerinde ürün getiremiyor olmak biraz can sıkıyor. Oto teyp sipariş ettim gelen teyp benim eski teybimden daha kötü :D Görselde daha iyi gibiydi oysa özellik vs olarak ama en ucuzunu alabildiğimiz için beklediğimden kötü çıktı iade etmekle uğraşmadım.
İade etmeyi denerseniz bazen sizden ürünü geri istemiyorlar. Görselde daha farklı görünüyorsa bence paranızı almayı deneyin. İade kodu oluşturursa iptal edersiniz iade etmeyi. Oluşturmazsa paranızı iade ederler ve çok büyük ihtimalle ürünü istemeyebilirler. (Eğer ürün reklamı yapıldığı gibi değilse yardımcı oluyorlar çoğunlukla.)

İade işi de ayrı sıkıntı gelen ürününde orijinal kaliteli olup olmadığı da şüpheli çok iyi araştırıp seçim yapmak lazım acemi işi değil yurtdışından bişey almak

İade işi de ayrı sıkıntı gelen ürününde orijinal kaliteli olup olmadığı da şüpheli çok iyi araştırıp seçim yapmak lazım acemi işi değil yurtdışından bişey almak
Hocam çok satışı olan ve resimli yorumu olanlardan alıyorum. Şu ana kadar ne aldıysam hepsi doğru geldi. Sadece figürlerde sorun yaşadım. Anime figürleri hatalı boyanmıştı, bazı parçaları yerine oturmayanlar vardı (Ama yapıştırdım) hepsinin parasının tamamını ikiletmeden verdiler geri. Halbu ki ben sadece iade etmek istiyordum yapıştırmakla vs uğraşmak istememiştim. Kendileri istemedi. Ürünler kalınca eritip yapıştırdım eklemleri

Hocam çok satışı olan ve resimli yorumu olanlardan alıyorum. Şu ana kadar ne aldıysam hepsi doğru geldi. Sadece figürlerde sorun yaşadım. Anime figürleri hatalı boyanmıştı, bazı parçaları yerine oturmayanlar vardı (Ama yapıştırdım) hepsinin parasının tamamını ikiletmeden verdiler geri.
Doğrudur ben hiç almadım sinirden de sildim zaten %80 vergi mi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok satışı olan ve resimli yorumu olanlardan alıyorum. Şu ana kadar ne aldıysam hepsi doğru geldi. Sadece figürlerde sorun yaşadım. Anime figürleri hatalı boyanmıştı, bazı parçaları yerine oturmayanlar vardı (Ama yapıştırdım) hepsinin parasının tamamını ikiletmeden verdiler geri. Halbu ki ben sadece iade etmek istiyordum yapıştırmakla vs uğraşmak istememiştim. Kendileri istemedi. Ürünler kalınca eritip yapıştırdım eklemleri
Bu 3300tl ne şimdi sürekli bu çıkıp duruyordu

Ekler

• IMG_1094.webp
    IMG_1094.webp
    198.4 KB · Hit: 21
Geri