theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 938
Normalbazen 580 lere düşüyor bazen 750 lere çıkıyor
Normalbazen 580 lere düşüyor bazen 750 lere çıkıyor
Kral ne iadesi sıkıntı yok sistemdecs yi ancak yarın deneyebilirim 3 mbps internet var şuanda gece uyurken indireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistemi iade etmeme gerek yok değil mi
parçalarda sıkııntı yoktur değil mi
arada 750 lerde felan kalıyor sonra düşüyor dm de
700 750 bazen oda nadir birazKral ne iadesi sıkıntı yok sistemde
Az önce 9800x3d nin teslerinede baktım oda zaten dmde 850-900 arası değiliyor senin işlemcininde 700-750 de gezmesi normal
ya ben anlatamadim ya siz anlamadiniz.unreal engine 5 e gececekleri icin guncellemeleri cok takmiyorlar.
bende poligonda 200 e dusuyorum arada
Zaten hocam öyle. Aldığı şuanki değerlerde normal bundan 6-8 ay öncesiyle kıyaslamaya gerek yokya ben anlatamadim ya siz anlamadiniz.
unreal engine 5 e gececekleri icin UMURSAMIYORLAR.
ue5 ten sonra duzenli olarak guncelleme getirecekler. o zaman hallolacaktir
Adam 8 gün önce 9800x3d 5090 ile dm atmıs 700fps alıyor ortalamfps mi
hallolacak
genel olarak her seyfps mi
hallolacak
oha o 4k felan olabilir miZaten hocam öyle. Aldığı şuanki değerlerde normal bundan 6-8 ay öncesiyle kıyaslamaya gerek yok
Adam 8 gün önce 9800x3d 5090 ile dm atmıs 700fps alıyor ortalam
2k veya 1080p dir ama normal zaten aldığı değerler muhtemelen 2k ama 1080p olsaydıda max 800 falan alırdıoha o 4k felan olabilir mi
Aldığın FPS normal performansa yakın olmasaydı evet anormal diyebilirim . Ama b*ktan bir oyun için sistem iade etmeye gerek yok . Monitörün tahminimce ya 240 ya da 360 Hz dir zaten . O sistem Valoda o FPS lere düşmediği sürece sıkıntı yok devaaaaammm .oha o 4k felan olabilir mi