14 günde 6 kilo vermem lazım.

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,300
Başlıkta belirttiğim gibi 14-15 gün sürem var ve 77 kilodan 71 kiloya düşmem gerekiyor nasıl beslenmem ve kardiyo yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Allah kurtarsın oruç tutarken kardiyo yapmayı deneyebilirsin
Karbonhidratı kesmeyi ve sabah aç karına yürüyüş-koşu yapmayı düşünüyorum. Akşamda aynı şekilde 50dk'lık kardiyo yaparım diye düşündüm.

Başlıkta belirttiğim gibi 14-15 gün sürem var ve 77 kilodan 71 kiloya düşmem gerekiyor nasıl beslenmem ve kardiyo yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
3 kilo su atarsın 3 kiloda normal verilir günde 1400 kalori açığı yapman gerekiyor ama biraz fazla

3 kilo su atarsın 3 kiloda normal verilir günde 1400 kalori açığı yapman gerekiyor ama biraz fazla
Hocam sabah kardiyo öncesi bir kahve ve bir muz ile başlayacağım. Kardiyo sonrası eve gelince sadece 2 yumurta yiyeceğim. Akşam antrenmanı sonrasında da 120ge tavuk ve salata tüketeceğim. Beslenmem bu şekil olacak 14 gün boyunca. Onun dışında günde minimum 5km de yürüyüş+koşu yapacağım. Yeterli olur diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su nasıl atılıyor bu arada?

Hocam sabah kardiyo öncesi bir kahve ve bir muz ile başlayacağım. Kardiyo sonrası eve gelince sadece 2 yumurta yiyeceğim. Akşam antrenmanı sonrasında da 120ge tavuk ve salata tüketeceğim. Beslenmem bu şekil olacak 14 gün boyunca. Onun dışında günde minimum 5km de yürüyüş+koşu yapacağım. Yeterli olur diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su nasıl atılıyor bu arada?
Oruç tuttunuzmu zaten vücuttaki odemler gidecek o şekil su atma ayrıca beslenmenin ortalama günde 600-800 arasına tekabül ediyor gayet iyi üstüne spor yapsanız 14-15 gün boyunca daha fazla kilo bile verirsiniz.

Oruç tuttunuzmu zaten vücuttaki odemler gidecek o şekil su atma ayrıca beslenmenin ortalama günde 600-800 arasına tekabül ediyor gayet iyi üstüne spor yapsanız 14-15 gün boyunca daha fazla kilo bile verirsiniz.
Dediğim gibi muhtemelen oruç tutmam. Dediğim beslenmede de kilo veririm inşallah.

Hocam ne kadar sağlıklı olur bilmem ama en hızlı çözüm oruç gibi.

Hocam ne kadar sağlıklı olur bilmem ama en hızlı çözüm oruç gibi.
Hocam oruç mantıklı ama fiziki mülakatta şınav, mekik ve 400m koşu olduğu için bundan bir gün öncesine kadar oruçlu gidersem performansım çok düşer. Beklenmedik şeyler bile yaşayabilirim fiziksel anlamda çok yorulacağım için. O yüzden en mantıklısı karbonhidrat kesip bol bol kardiyo yapmak gibi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri