Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,300
Başlıkta belirttiğim gibi 14-15 gün sürem var ve 77 kilodan 71 kiloya düşmem gerekiyor nasıl beslenmem ve kardiyo yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Askerlik hocam.Askerlik mi buluşma mı
Allah kurtarsın oruç tutarken kardiyo yapmayı deneyebilirsinAskerlik hocam.
Karbonhidratı kesmeyi ve sabah aç karına yürüyüş-koşu yapmayı düşünüyorum. Akşamda aynı şekilde 50dk'lık kardiyo yaparım diye düşündüm.Allah kurtarsın oruç tutarken kardiyo yapmayı deneyebilirsin
3 kilo su atarsın 3 kiloda normal verilir günde 1400 kalori açığı yapman gerekiyor ama biraz fazlaBaşlıkta belirttiğim gibi 14-15 gün sürem var ve 77 kilodan 71 kiloya düşmem gerekiyor nasıl beslenmem ve kardiyo yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam sabah kardiyo öncesi bir kahve ve bir muz ile başlayacağım. Kardiyo sonrası eve gelince sadece 2 yumurta yiyeceğim. Akşam antrenmanı sonrasında da 120ge tavuk ve salata tüketeceğim. Beslenmem bu şekil olacak 14 gün boyunca. Onun dışında günde minimum 5km de yürüyüş+koşu yapacağım. Yeterli olur diye düşünüyorum.3 kilo su atarsın 3 kiloda normal verilir günde 1400 kalori açığı yapman gerekiyor ama biraz fazla
Su nasıl atılıyor bu arada?3 kilo su atarsın 3 kiloda normal verilir günde 1400 kalori açığı yapman gerekiyor ama biraz fazla
Oruç tuttunuzmu zaten vücuttaki odemler gidecek o şekil su atma ayrıca beslenmenin ortalama günde 600-800 arasına tekabül ediyor gayet iyi üstüne spor yapsanız 14-15 gün boyunca daha fazla kilo bile verirsiniz.Hocam sabah kardiyo öncesi bir kahve ve bir muz ile başlayacağım. Kardiyo sonrası eve gelince sadece 2 yumurta yiyeceğim. Akşam antrenmanı sonrasında da 120ge tavuk ve salata tüketeceğim. Beslenmem bu şekil olacak 14 gün boyunca. Onun dışında günde minimum 5km de yürüyüş+koşu yapacağım. Yeterli olur diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su nasıl atılıyor bu arada?
Dediğim gibi muhtemelen oruç tutmam. Dediğim beslenmede de kilo veririm inşallah.Oruç tuttunuzmu zaten vücuttaki odemler gidecek o şekil su atma ayrıca beslenmenin ortalama günde 600-800 arasına tekabül ediyor gayet iyi üstüne spor yapsanız 14-15 gün boyunca daha fazla kilo bile verirsiniz.
Her türlü verirsiniz ödem atmanın yollarınada bakın oda ek kilo verdirirDediğim gibi muhtemelen oruç tutmam. Dediğim beslenmede de kilo veririm inşallah.
Eyvallah hocam sağolasın. Umarım dediğiniz gibi olur.Her türlü verirsiniz ödem atmanın yollarınada bakın oda ek kilo verdirir
Hocam ne kadar sağlıklı olur bilmem ama en hızlı çözüm oruç gibi.Başlıkta belirttiğim gibi 14-15 gün sürem var ve 77 kilodan 71 kiloya düşmem gerekiyor nasıl beslenmem ve kardiyo yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam oruç mantıklı ama fiziki mülakatta şınav, mekik ve 400m koşu olduğu için bundan bir gün öncesine kadar oruçlu gidersem performansım çok düşer. Beklenmedik şeyler bile yaşayabilirim fiziksel anlamda çok yorulacağım için. O yüzden en mantıklısı karbonhidrat kesip bol bol kardiyo yapmak gibi geldi.Hocam ne kadar sağlıklı olur bilmem ama en hızlı çözüm oruç gibi.