🔥İndirim LİAN Lİ VECTOR V100 KASA ÖN SİPARİŞ!!!

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,850
https://lian-li.com/product/vector-v100/

İncelemek isteyenlere attım. Tasarım garip durmuş bence ama Lian Li'nin vardır bir bildiği :kekw:

CEO'su falan çok tatlı bir insan, destek konusunda maillerde bile bazen kendisi geri dönüş yapıyor.

Kasada BTF desteği de varmış, aklınızda bulunsun.

bu kasanın artı durumu nedir? bilmediğimden soruyorum.

1 Eylül teslimat çok ya. Kasa çok şık duruyor gerçekten. Bende de Lian Li kasa var ama bunu tercih ettiğime çok memnun değilim. İlk kasa deneyimim olduğu için tam bilmeden almışım. En basiti fanların ışıklarını düğme aracılığıyla kapatma özelliği yok sürekli yanmak zorundalar. Bir yerden sonra rahatsız ettiği için anakarttan RGB kablosunu çıkarttım.

bu kasanın artı durumu nedir? bilmediğimden soruyorum.
BTF desteği ve şu figür koymak için alanları dışında pek bir şey göremedim. Kasa havayı arka kısmından alıyor tamamen alt fanlar da dahil olmak üzere. (Alt fanlar ekstra tabi satışa dahil değil)

Ekran görüntüsü 2025-07-06 153706.webp

Bunlar dışında tasarımı farklı. Bu kadar :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 Eylül teslimat çok ya. Kasa çok şık duruyor gerçekten. Bende de Lian Li kasa var ama bunu tercih ettiğime çok memnun değilim. İlk kasa deneyimim olduğu için tam bilmeden almışım. En basiti fanların ışıklarını düğme aracılığıyla kapatma özelliği yok sürekli yanmak zorundalar. Bir yerden sonra rahatsız ettiği için anakarttan RGB kablosunu çıkarttım.
Hangi kasası o?

hangi kasa hocam

BTF desteği ve şu figür koymak için alanları dışında pek bir şey göremedim. Kasa havayı arka kısmından alıyor tamamen alt fanlar da dahil olmak üzere. (Alt fanlar ekstra tabi satışa dahil değil)

Alıntıyı görüntüle

Hangi kasası o?

Bu kasa

Alıntıyı görüntüle

Hangi kasası o?
bi de çok ucuz orası da var.Normalde böyleleri 6k oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,442
Üyeler
183,837
Son üye