Chiziru
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 281

MAG Pano 100R pz modelinden bahsediyorsunuz büyük ihtimallemsi ın vardı çok benzeri güzel duruyor

MAG Pano 100R pz modelinden bahsediyorsunuz büyük ihtimallemsi ın vardı çok benzeri güzel duruyor
hangi kasa hocam

![]()
Lian Li 011 Lancool II Mesh Beyaz RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN2MRS.50) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu ürün hocam bunu almıştım.
Hepsini denedim işe yaramadı. İkisine birden bile basıp beklediğim olduAlıntıyı görüntüle
sitede olduğu belirtilmiş iki tuştan birisine uzun basınca kapatması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
c veya m tuşuna uzun süre basmayı denermisiniz hocam
Olabilir evet ben fiyatları çok takip edemediğimden dikkat edemedim o kısma.bi de çok ucuz orası da var.Normalde böyleleri 6k oluyor
Bende kapatılabiliyor mod tuşuna 7 kere bastığımda ama ben direkt Lian Li fanları aldım ve yanında gelen kontrolcüsüne taktım. Uygulamadan hepsini kontrol ediyorum, daha rahat oluyor.Hepsini denedim işe yaramadı. İkisine birden bile basıp beklediğim oldu
evet aklıma direkt o geldiMAG Pano 100R pz modelinden bahsediyorsunuz büyük ihtimalle
Hocam site güvenilir mi ?Lian Li Vector V100 Bilgisayar Kasası, ATX, Dahili 4 Fanlı RGB, Tempered Glass Panel - Beyaz Renk
Mid-tower with tempered glass, supports motherboards up to ATX / with back-connect design, up to nine fans and radiator up to 360mm, cut-out for figures or other collectibles, graphics cards up to 415mm, CPU cooler height up to 180mm, includes 4x 120mm ARwww.jumbum.com.tr
Eylül teslimat diyor ama çok iyi duruyor ve çok uygun fiyatlı
bence çok kötücok tatli durmuyor mu yaa
Site güvenilir. Lian Li fanlarımı buradan aldım, tertemiz elime ulaştı. Satış sonrası destek konusunda pek bir bilgim yok ama.Hocam site güvenilir mi ?
İki cam arası milimetrik boşluk yoksa veya çok azsa girer hava içeri de kendi kendine açıklamışsın zaten tasarım için olduğunu. Showcase kasaları bunlar daha çok.Tasarım için hava akışının içine eden kasalardan biri daha.
İçeri temiz hava nereden girecek? hiçbir yerden. Yandaki fanları içeri çevirsen bileşenlere değil dümdüz cama vuracak, alta fan koysan direkt ekran kartına vuracak yani nereden tutarsan tut temiz bir hava akışı sağlamak çok zor.