Furmark testi skoru düşük çıkıyor

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,886
oyunlarda hiçbir sorunum yok canavar gibi 4k tr ultra her şey kalite modda 60 fps alabiliyorum ama Furmark testi sonuçları beklentimin altında
Termal macun yeni degişti :thermal grizzly kryonaut
termal pedler:orjinal pedler çok saglam sıkıntı yok
Fanlar:orjinal hiçbir sıkıntı yok
1751832120620.webp

1751832134757.webp

@RevDeisDou ekran kartını 3 kere termal macun degiştirdim kalitesiz mx6 ultra en sonda thermal grizzly yanlış bir şey yapmışımdır belki diye içini açıp defalarca kontrol ettim

oyunlarda hiçbir sorunum yok canavar gibi 4k tr ultra her şey kalite modda 60 fps alabiliyorum ama Furmark testi sonuçları beklentimin altında
Termal macun yeni degişti :thermal grizzly kryonaut
termal pedler:orjinal pedler çok saglam sıkıntı yok
Fanlar:orjinal hiçbir sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

@RevDeisDou ekran kartını 3 kere termal macun degiştirdim kalitesiz mx6 ultra en sonda thermal grizzly yanlış bir şey yapmışımdır belki diye içini açıp defalarca kontrol ettim

Av temperature düşük görünüyor şuanlık ama ekran kartına termal macun sürülmez termal pad ve ptm koyman daha iyi olur

Av temperature düşük görünüyor şuanlık ama ekran kartına termal macun sürülmez termal pad ve ptm koyman daha iyi olur
ben hep termal macun kullandım diger uygulamalar hakkında hiç bilgim yok sıvı metal gibi

ben hep termal macun kullandım diger uygulamalar hakkında hiç bilgim yok sıvı metal gibi
pump out yapıyorsa ekran kartına sıkıntı çıkarır bakım yapacaksanız örnek videodaki gibi bir bakım öneririm
skorunuzun neden düşük olduğunu çözemedim sıcaklığı normal görünüyor ama macun oturdukça görürüz

pump out yapıyorsa ekran kartına sıkıntı çıkarır bakım yapacaksanız örnek videodaki gibi bir bakım öneririm
skorunuzun neden düşük olduğunu çözemedim sıcaklığı normal görünüyor ama macun oturdukça görürüz
Termal pedleri çok iyi görünüyordu oyunlarda hiçbir sıkıntım yok sadece aklıma takıldı

Ekler

• 1000013506.webp
    1000013506.webp
    612.7 KB · Hit: 19
Değerlerin hepsi olması gerektiği gibi. Ekran kartı maksimuma kadar çıkmış. Bence sorun furmarkın istatistik merkezinde. Ya da ortalamayı yükseltenler oc basmış kartlarına.

Değerlerin hepsi olması gerektiği gibi. Ekran kartı maksimuma kadar çıkmış. Bence sorun furmarkın istatistik merkezinde. Ya da ortalamayı yükseltenler oc basmış kartlarına.
şuan boşta 39 40 derece şu termal macun pump out olmasın diye 3 kere termal macun degiştirdim ama insanın içinde şüphe olunca daralıyor

Hojam güç limiti önemli furmarkta
Senin kartın stock limitinin 450w olması lazım
Suprim x'in 480w örneğin

Birebir aynı kartla kıyaslıyorsan ayrı tabi

Hojam güç limiti önemli furmarkta
Senin kartın stock limitinin 450w olması lazım
Suprim x'in 480w mesala

Birebir aynı kartla kıyaslıyorsan ayrı tabi
süprim x kadar var mı bilemiyorum ama normal düz kartlara göre biraz ocli "AMP Extreme Holo" diye geçiyor

şuan boşta 39 40 derece şu termal macun pump out olmasın diye 3 kere termal macun degiştirdim ama insanın içinde şüphe olunca daralıyor
Zerre bir şey olmaz pump out olsa da bileşene zarar gelmez limitlerle oynanmamışsa. Bence gereksiz Ama işim garanti olsun tekrar kartı açmayayım dersen honeywell ptm7950 veya kryosheet alabilirsin.

Zerre bir şey olmaz pump out olsa da bileşene zarar gelmez limitlerle oynanmamışsa. Bence gereksiz Ama işim garanti olsun tekrar kartı açmayayım dersen honeywell ptm7950 veya kryosheet alabilirsin.
rampage bir termal macun sürdüm onu sildim üstüne mx6 sürdüm onu sildim thermal grizzly kryonaut sürdüm 1 haftada daha hiç ugraşasım yok elimde çok var 6 gram falan pad için daha masraf yapasım yok çok farkı olmadıgı sürece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri