Anker R50i İkiye Ayrılması Garanti Kapsamında Mı?

ali_tr

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, Anker R50i kulaklığımın sol kulaklığı silerken fotoğraftaki gibi ikiye ayrıldı (Her zamanki gibi sildim. Herhangi bir şekilde sert müdahalede bulunmadım.). İki parçanın birleşmesini sağlayan iki çubuk şeklindeki parça sağlam gözüküyor. Üzerine oturtup bastırınca yerine oturuyor. Ama tutup hafifçe çektiğimde tekrar çıkıyor. Bugün kulağımdan çıkarırken de kendiliğinden ikiye ayrıldı. Sağ kulaklığı da aynı şekilde silmeme rağmen onda bir sorun yok. Hatta onu daha sert çekmeme rağmen sağlam bir şekilde duruyor. Bu arada sol kulaklık sıkıntısız çalışıyor. Ama hafif bir zorlamada tekrar ayrılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? WhatsApp'tan Sanal İletişim'e yazdım. Şu yanıtı verdiler:
"Ürün pres bir ürün olduğu için maalesef tamir veya onarımı sağlanılmamaktadır. Kırıklar, kopmalar, kayıplar vb. kullanıcı kaynaklı durumlarda ürün garanti dışıdır. Lokal onarım yapılmamaktadır, sitemizden temin edebilirsiniz. Sanal İletişim E-Mağaza | Gücümüzü Teknolojiden Alıyoruz"

Bu doğru mu? Garanti kapsamına girmiyor mu?

Ekler

• IMG_20250707_112256.webp
    IMG_20250707_112256.webp
    1.3 MB · Hit: 40
Sildiğin şeyin ıslaklık oranı fazlaysa, içine akıp yapışkanı azaltmış olabilir.

Tırnaklı bir yapıyla birbirine bağlıysa taktığınızda çıkmaması lazım.

Sildiğin şeyin ıslaklık oranı fazlaysa, içine akıp yapışkanı azaltmış olabilir.

Tırnaklı bir yapıyla birbirine bağlıysa taktığınızda çıkmaması lazım.
Kuru ve yumuşak bir bezle sildim. Tırnaklı yapı sağlam. Kulağımdayken ayrılması sadece 1 defa oldu. Ama elimle hafifçe çekince çıkıyor. Sağ kulaklığı daha sert çekmeme rağmen çıkmıyor.

Geri