vada
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Ssler kaynaklar ne oldu, nereye kadar gecistireceksin.Elimde veriler var aciklarsam ortalık karışır diyen Davutoğlu gibisin.İsterseniz 200K'ya laptop alın. Güçlü işlemcisi varsa gene ısınır. Belirli bir dereceye kadar kafaya takılmamalı. Ben insanların çok abarttığını düşünüyorum.
@vada uygunsuz davranışların, uygunsuz üslupler kullanmak, insanları kendinden daha da uzaklaştırmak yerine "Acaba ben hatalı mıyım da insanlar beni sürekli uyarıp duruyor?" şeklinde düşünmeye davet ediyorum. Ben seni sadece iki forumda gördüm. Geçmişte bir Telegram kanalındaki durumundan haberim oldu. Bu ikisi forum olmak üzere üç platformda da insanları kendinden uzaklaştırıyorsun. Böyle yapma artık güzel kardeşim. Her şeyi doğru bileceksin diye bir kayıt yok.
Victus hall sensörü konusuna gelince arkadaşlar. Tahminen bir ay sonra aynı teknoloji kanalına başka bir konu hakkında konuk olacağım. Kesin değil ama belki üstünden geçerek son açıklamamı yaparım. Ama artık bu konuyu salmak istiyorum. Çok yordu beni. HP bu kadar yorumlamıştır.
İnternette sorunu yaşayan herkesin mesajlarını yine analiz ettim. Ve maalesef S1 ve R1 modellerinde de "diğerlerine nazaran daha az" yaşanıyor. Ancak şöyle üzücü bir haber vereyim, S1 ve R1 anakarta tümleşik sensör kartına sahip. O yüzden servis bunu BGA makinesi ile tamir ediyor veya anakartı değiştiriyor. Ancak S0 ve R0 modellerinde ayrı parça olarak durduğu için son kullanıcı gerekli parçayı bulursa rahatlıkla değiştirebilir.
Arızanın ısıya veya yüke bağlı olmadığından da emin olduk. Biz artık bunu "Tasarım hatası" olarak nitelendiriyoruz. HP maalesef konuyu umursamadı.Omen serilerinde ise tüm Victus modellerinden daha az arıza gerçekleşiyor.
"Bende var yahu, 2 yıldır kullanıyorum tık yok!" veya "Şu bu sitede şikayet yok" şeklindeki tüm düşünceler inanılmaz seviyede saçma. Evet bendeki S0 cihazında da arıza yok. Ama kronik sorunlu olduğunu biliyorum. Yaşayanları görüyoruz. "Bendeki cihazda sorun yoksa diğer tüm cihazlarda sorun yoktur." şeklindeki saçma düşünceyi bir an önce bırakmalısınız.
İyi forumlar arkadaşlar.
%95 s0 %4 r0 var.%1 sana ayırdım.Birileri komisyon kazanacak diye olmayan şeyleri var gosteriyolar sen de atlıyosun sazan gibi.Simdi de kaldin ortada.Anakarta bütünleşik olsa dahi kablosunu çektiğin zaman 45 watta idare edilir.45 watta emin ol zamaninda satilan 12700hlı rakiplerinden yüksek performans gösterir.45watt limit ile karsilastirabiliriz isteyen birisi çıkarsa.
@TyShame Gel ben 45w limitte olucam sen limitsiz nitronla gel aynı oyun ayni grafik ayarında 5dklik kayıt alalım degerler ne alemde bakalım.
@hasanmerkit Sen naptin s1ini fişini mi çektin servise mi verdin?
Son düzenleme: