hangisinin iyi değil haciTercih meselesi ama switch iyi değil bence. Bende optical Switch var oldukça iyi
Konudaki yeşil switch ben sevmiyorumhangisinin iyi değil haci
aldım uzun süredir takipteydim pro dusseydi 4.k 5.k ya onuda alırdım ama olsun hot swap var diye biliyorum bu modelde
F99 da iyi razer da iyi tamamen senin tercihine bağlıdaha dün aula f99 almıştım iptal edip bunu almak ne derece mantıklıdır
Hocam o tıklama sesini hem duyacan hem mikrofon açıkken etraftakilere dinletcem kimisi sövüyor sesten dolayida ben çok seviyorum V3 kullandım mükemmeldi benim içinKonudaki yeşil switch ben sevmiyorum
Akko M1 V5 + razer blackwidow V4 çektim hocam 2 sinide kullancam nasıl sencehangisinin iyi değil haci
AKKO yorumları iyi razer nasıl bilmiyorum valla iyiyse bende alcam ama tkl değil işteBende bu gün
aldım uzun süredir takipteydim pro dusseydi 4.k 5.k ya onuda alırdım ama olsun hot swap var diye biliyorum bu modelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F99 da iyi razer da iyi tamamen senin tercihine bağlı
Hocam o tıklama sesini hem duyacan hem mikrofon açıkken etraftakilere dinletcem kimisi sövüyor sesten dolayida ben çok seviyorum V3 kullandım mükemmeldi benim için
Akko M1 V5 + razer blackwidow V4 çektim hocam 2 sinide kullancam nasıl sence
Tkl halı varda 5 k üstü hocam yav knobsuz diye ilgimi çekmiyorAKKO yorumları iyi razer nasıl bilmiyorum valla iyiyse bende alcam ama tkl değil işte![]()