🔥İndirim Amazon Prime ile Asus Prime B650M-R 3980TL

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Bayadır 4400 bandında geziyordu
anakart fiyatlarına bakınca ddr5 geçilir gibi de işlemci ve ram girince işe sıkıntı oluyor aslında şöyle bir ryzen 3 am5 çıkaydı millet geçerdi yeni nesile en azından adım atardı gibi

Son düzenleme:
anakart fiyatlarına bakınca ddr5 geçiri gibi de işlemci ve ram girince işe sıkıntı oluyor aslında şöyle bir ryzen 3 am5 çıkaydı millet geçerdi yeni nesile en azından adım atardı gibi
8400f varya hocam:)

3900 e iyi fiyat cidden kaçmaz

Hocam öneriyor musunuz? Ben de sabah bu anakartta karar kılmıştım ancak indirimde olduğunu bilmiyordum, Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 ile akar değil mi? Doğru araştırmışım

Hocam öneriyor musunuz? Ben de sabah bu anakartta karar kılmıştım ancak indirimde olduğunu bilmiyordum, Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 ile akar değil mi? Doğru araştırmışım
Çalışır zaten ama VRM bakımından 7800X3d için biraz zayıf kalabilir bu anakart, giriş seviyesine daha yakın. Bütçe varsa VRM bakımından daha güçlü anakartlara bakmak lazım.

Çalışır zaten ama VRM bakımından 7800X3d için biraz zayıf kalabilir bu anakart, giriş seviyesine daha yakın. Bütçe varsa VRM bakımından daha güçlü anakartlara bakmak lazım.
Hocam çok fazla bütçem yok, 5070 ve 7800x3d alacağımdan biraz anakart, ssd, ram gibi bileşenlerden kısmak zorunda kaldım. Eğer bir sorun yaşayacaksam direkt iptal edebilirim. Var mı bir öneriniz?

Hocam çok fazla bütçem yok, 5070 ve 7800x3d alacağımdan biraz anakart, ssd, ram gibi bileşenlerden kısmak zorunda kaldım. Eğer bir sorun yaşayacaksam direkt iptal edebilirim. Var mı bir öneriniz?
anakart giriş seviye 7800x3d takmayın ama 9700x takabilrisiinz

güzel fakat m-k modeli daha iyi

7800x3d takmak istiyorsam ne yapacağım hocam, iptal mi edeyim
7800x3d takarsınz takamazsınız diye bir olay yok ama kendiniz manuel olarak sogutmanız gerekir çünkü 7800x3d ciddi manada ısınan bir işlemci yani anakartın vrm ve mosfetin yapamadıgı görevi sen yapcaksnın minimum üst kalite 360 mm yada 420 mm sıvı sogutma alarak kullanabilrisiniz

Geri