Kasa komple bakım 1000tl ?

Useless

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
biri aradı beni termal macunlar toz temizliği vs her şey 1000tl diyor fiyat nasıl? ayrıca siz gelmezseniz biz geliriz diyor evde yaparız diyorlar yani. ne dersiniz fiyata?

pahalı

biri aradı beni termal macunlar toz temizliği vs her şey 1000tl diyor fiyat nasıl? ayrıca siz gelmezseniz biz geliriz diyor evde yaparız diyorlar yani. ne dersiniz fiyata?
15-20 dk lık iş yapacak 1 k çok hocam

kendin yap

Macun 500 de düz hesap.
Fanların temizliği için de evinde mutlaka bir fırça vardır. Fön makinesi de vardır her halde.

Yapamam diyorsan belki ama yine 1k çok geliyor bana.

Macun 500 de düz hesap.
Fanların temizliği için de evinde mutlaka bir fırça vardır. Fön makinesi de vardır her halde.

yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum ama açıkçası çekiniyorum denemekten. ortalama bi fiyat ne olur peki sizce? etrafımdaki pc'cilere de soracağım ona göre fiyat alayım

Macun 500 de düz hesap.

Macun 500 mü? 300TL ye 8Gr Mx-6 aldım 2 sisteme bakım yaptım hala tüpün büyük bölümü duruyor 6-7 bakım daha yaparım minimum 😀

Zaten o 1000 lira alıp bakımı yapanların Mx-6 gibi kaliteli macun süreceklerini de sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
750 liraya hava kompresörü + 250 liraya macun alıp kendin bakım yap daha iyi.

Geri