PREMIUMLUYUZ kodu ile 600/100 TL indirim yapıyor
Ekler
Son düzenleme:
sıfır olarak alıyor zaten0 olarak alsaymış çok iyiymiş.Malum memur vb yerlerde sakal tıraşları 0 isteniyor.
sıfır olarak alıyor zaten
Sakal tipinden dolayı değişkenlik gösteriyor demek ki bende sorun yok. Çevremde de kullanan ve memnun kalan çok kişi var.Alıntıyı görüntüle
yorumlarda öyle belirtilmiyor.İnceleme videosunu da izlemiştim.0 almasından bahsediyorum
tam sıfır alıyor diyemem bir jilet performansı vermiyor açıkcası ama gene kullanım için gayet yeterli 1.5 senedir oneblade pro kullanıyomSakal tipinden dolayı değişkenlik gösteriyor demek ki bende sorun yok. Çevremde de kullanan ve memnun kalan çok kişi var.
Sakalımı 4-5 günde bir alıyorum devlet memuruyum. Sıfır olarak alıyor. Sadece biraz ince işçilik gerekiyor son aşamada.Alıntıyı görüntüle
yorumlarda öyle belirtilmiyor.İnceleme videosunu da izlemiştim.0 almasından bahsediyorum
Sakalınızı 4-5 günde mi alıyorsunuz?Hiç çıkmıyor sanırım.Her sabah jiletle almam gerek.Bu her memur erkek bireylerde olması gerek diye düşünüyorum.Sakalımı 4-5 günde bir alıyorum devlet memuruyum. Sıfır olarak alıyor. Sadece biraz ince işçilik gerekiyor son aşamada.
Askerde iş yapıyor diyim sen anla.0 olarak alsaymış çok iyiymiş.Malum memur vb yerlerde sakal tıraşları 0 isteniyor.
700 TL ye bile alınır f/p makinaSakalınızı 4-5 günde mi alıyorsunuz?Hiç çıkmıyor sanırım.Her sabah jiletle almam gerek.Bu her memur erkek bireylerde olması gerek diye düşünüyorum.