Sınav var cuma günü İngilizce

Reaksiyon skoru
38
üsmek İngilizce kursuna gidiyorum cuma günü sınav var hoca soruların cevaplarını verdi grupta sınav günü telefonlar alıcakmış yerleri de değişecekmiş bende karşı çıktım ve ÖSYM sınavına girmiyoruz diye de tartışmaya girdim vermem diye de söyledim

iyi yapmissin

soruların cevaplarının verilmesi direkt saçma buna karşı geldiniz mi?

Son düzenleme:
Cevapları vermiş. Git de çalış gel diyor. Telefonla da bakacaksan ne anlamı var?

soruların cevaplarının verilmesi direkt saçma buna karşı geldiniz mi?
haksızlığa karşı gelmemiş telefonların alınmasına karşı gelmiş ofıdjdfjfd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevapları ile verdi hoca kimse bir şey demedi telefonlarda alıncakmış sınavda

Sen

telefonları alamaya kalkarsa ne yapayım sizce
telefonları almaya kalkarsa enseye şapadak yapıştır bi tane :D

Olm okulda olsa tamam da, kursta cevaplari vermek nedir? Sen niye gidiyorsun kursa

Cevapları ile verdi hoca kimse bir şey demedi telefonlarda alıncakmış sınavda

Sen

telefonları alamaya kalkarsa ne yapayım sizce
hocam zaten devletin bir hizmeti karşı gelseniz sizin zararınıza olur , direnmeyin verin bence

üsmek İngilizce kursuna gidiyorum cuma günü sınav var hoca soruların cevaplarını verdi grupta sınav günü telefonlar alıcakmış yerleri de değişecekmiş bende karşı çıktım ve ÖSYM sınavına girmiyoruz diye de tartışmaya girdim vermem diye de söyledim
İngilizce kursuna İngilizce öğrenmek için gitmiyor musun?

haksızlığa karşı gelmemiş telefonların alınmasına karşı gelmiş ofıdjdfjfd
Cevapları verdikleri için kopya çekme tarzında bir muhabbet yaşansın istememiş olabilirler. Çok şaşırılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Sınavdan 5 dakika önce telefonu verip, sınav bittiğinde geri alma olayı gayet normal. Sınavda telefonun cebinde olmazsa ölmezsin. Zaten halihazırda bir kurs kurumu olup ona rağmen sınav cevapları verilmesi garipken gelip bunun garipliğini tartışmak... İlginç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri