❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

2 tane 27 doları aştığı için vergi çıkma olasılığı yüksek. O yüzden farklı hesap ve kişilerden sipariş geçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal şartlarda 30 Euro ama yine de çekindim ben
Aynı pakette değil ayrı kargoya vermelerini isterseniz hiçbir sıkıntı olmaz ki ayrı ayrı order verdiyseniz ayrı paketlenir.

Ya hocam sizce nova lite ve nova 2 lite arasındaki fiyat farkına değer mi ?
Bana sorarsanız değer

Nova lite aldım ama nova t4 pro'da hareket sensörü de varmış, 28.90 dolar. Sipariş iptal etme yok. Support yapıyormuş iptali. 2 hafta faln diyor iade süresi :) Kararsız kaldım.
T4 proda hall effect yok ama. Bence nova lite parasına fazla fazla değiyor

Beyler sitede tcyi nereye yazıyoruz yardımcı olacak var mi
maile yazıcaksan

Bugün verilen siparişler pazartesi elden geçer muhtemelen uyuyoadamlar

Beyler bi kod verdiler bana onunla indirim alarak Nova 2 lite'ı 25 dolara alıyorum bence sizde deneyin.

@UmutcanK.41 sorunun cozuldu mu reis

Arkadaşlar, vergisiz gelmesi için hangileri ile gönderilmesi gerek şimdi not ekleyeceğim TC ve ismi ama kargo şirketini bilmiyorum

Evet :) xbox 9. nesil controller var elimde. Nintendo Switch'te var. Switch'te fps oyunları hareket sensörü ile daha rahat oynanıyor.
Ama iptal etmeyeceğim sanırım. Risk almayayım.
anladım hocam. o zaman hareket sensörü lazım olabilir. xbox uyumlu değil sanırım bu konsol değil mi? 2. kol olarak kullanmak istesem

Tüh hafta sonu çalışmıyorlarmış destek talebine pazartesi dönüş yaparlar kampanya ne zaman bitiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri