bu uslupta ceza yiyecek olan sensin merak etmesen yapma o zaman la şunu bi admin uyari versinde akillansin
bu uslupta ceza yiyecek olan sensin merak etmesen yapma o zaman la şunu bi admin uyari versinde akillansin
bu uslupta ceza yiyecek olan sensin merak etme
o kadar toxic bir kişiliğin var ki her konunun altında varsın sana direkt ip ban atmaları lazım aslında.aynen
yardimc olmak toxiclik yani nsjdkdkfko kadar toxic bir kişiliğin var ki her konunun altında varsın sana direkt ip ban atmaları lazım aslında.
aynen kardeşim millete diğer konuda %100 garanti vergi cikmayacak bundada garanti vergi çıkacak diyerek çok yardımcı oluyorsun ticaret bakanı senmisin yoksayardimc olmak toxiclik yani nsjdkdkfk
Kanka senin bu evrenden ban falan yemen lazım öyle bi toxicsin sen.yardimc olmak toxiclik yani nsjdkdkfk
yalanmiydi yada herkesin kodunu gecirmek icin ugrastim uetmezmi sen orda otur bos bos konusaynen kardeşim millete diğer konuda %100 garanti vergi cikmayacak bundada garanti vergi çıkacak diyerek çok yardımcı oluyorsun
Aynen gercekleri soylemek toxiclik sizle tartismiyicam iyi gunlerKanka senin bu evrenden ban falan yemen lazım öyle bi toxicsin sen.
boş konuşan belli ondan patladı yunekspres kargoları.yalanmiydi yada herkesin kodunu gecirmek icin ugrastim uetmezmi sen orda otur bos bos konus
bi suru tahmin degilki tecrubeBu şekilde tahminle kimse yardımcı olamaz. Öncesinde bu şekilde LI-CN ile kargosunda vergi çıkan var mı?
la vergi cikip cikmayacigini dedik biz patlamasi benim sorunummu imileexpress in. mi ? komiksiniz size zaman yoramiycamboş konuşan belli ondan patladı yunekspres kargoları.
akşam vakti iyi güldümKanka senin bu evrenden ban falan yemen lazım öyle bi toxicsin sen.
sen garanti konusuyorsun millete bunu yapma. kargo şirketinin başına ne geleceği belli değil senin yorumunla alan Allah bilir kaç kişi vardı şimdi kargom yeterki gelsin vergisini ödeyim diyorlar.bi suru tahmin degilki tecrube
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
la vergi cikip cikmayacigini dedik biz patlamasi benim sorunummu imileexpress in. mi ? komiksiniz size zaman yoramiycam
boyle bir şey olucagi benim sorumlulugumda degil bura forum ortamiakşam vakti iyi güldüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen garanti konusuyorsun millete bunu yapma. kargo şirketinin başına ne geleceği belli değil senin yorumunla alan Allah bilir kaç kişi vardı şimdi kargom yeterki gelsin vergisini ödeyim diyorlar.