Kasa temizleme ekipmanları

Bet'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
118
saç kurutma mak. soğuk tarafıyla yapsam sorun olur mu sorun oluyorsa bana hava seylerinden önerir misiniz onun dışında galiba antistatik falan bi seyler varmıs fanların etrafı toz içinde onları temizlemem için ürün önerir misiniz detaylı temizlik yapmak istiyorum

Bisiklet pompan varsa o baya iş görür fanlara yuksek hızda hava verme yeter

hocam o kücük kücük cok uzun sürer ya fırca gibi seyler olmaz mı antistatik fırca falan var galiba
Hocam alma imkanın varsa tabii ki onlar daha iyi olur ama dis fırçasıyla yap istersen

kasa fanları ben izopropil alkol ile firca yardımıyla yıkıyorum. aynı şekil kule tipi fanlar, ekran kartı fanları da :D
kasa içerisinide siliyorum, en son hava tutuyorum, uzaktan

Hocam alma imkanın varsa tabii ki onlar daha iyi olur ama dis fırçasıyla yap istersen
hocam alabilirim bütcem var bilgisayarcı 2 bin tl istedi temizlik icin kendim tüm malzemeleri alır mis gibi yaparım

hocam alabilirim bütcem var bilgisayarcı 2 bin tl istedi temizlik icin kendim tüm malzemeleri alır mis gibi yaparım
konyadaysan ben sana bedava temizlerim 2bin tl neymiş

kasa fanları ben izopropil alkol ile firca yardımıyla yıkıyorum. aynı şekil kule tipi fanlar, ekran kartı fanları da :D
kasa içerisinide siliyorum, en son hava tutuyorum, uzaktan
hocam linklerini atabilir misiniz

2k? Hocam al ekipmanını kendin yap vallahi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri