❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Li ile naşlıyan ve cn ile biten kargo takip kodları PTT ye mi teslim ediliyor. Kargo takip ekranında görünmüyor şuan kargom eğer böyle bir durum varsa iptal edeceğim. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde iptal için nasıl bir mail atmam gerekiyor.
iptal et iptal etmek istiyom de direk mailde yaz

iptal ettiremedim ben gecmis olsun herkese ptt hayirlimiz .... konu sahibi de artik ogrenir bisiler

Beyler mailde li ile baslayıp cn ile biten bir kod gelmişti onu 17tracke ve pttye yazdım sonuç yoktu firmaya mail attım farklı bir kod attılar o kod da 4px ile baslayıp cn ile bitiyor pttnin sayfasında yine gözükmüyor vergi cıkmama durumu böyle mi oluyor? yoksa bende öder miyim vergi

Beyler mailde li ile baslayıp cn ile biten bir kod gelmişti onu 17tracke ve pttye yazdım sonuç yoktu firmaya mail attım farklı bir kod attılar o kod da 4px ile baslayıp cn ile bitiyor pttnin sayfasında yine gözükmüyor vergi cıkmama durumu böyle mi oluyor? yoksa bende öder miyim vergi
4px'in sitesine gidip yapıştırın o takip kodunu. 4px order no yazan yerin altında 4px sitesinde eğer li ile başlayıp cn ile biten kod varsa diğerleriyle aynıdır kod

4px'in sitesine gidip yapıştırın o takip kodunu. 4px order no yazan yerin altında 4px sitesinde eğer li ile başlayıp cn ile biten kod varsa diğerleriyle aynıdır kod
evet aynıymış peki diğerlerininki pttnin sayfasında gözükürken neden benim kodum sonuc bulunamadı diyor

evet aynıymış peki diğerlerininki pttnin sayfasında gözükürken neden benim kodum sonuc bulunamadı diyor
Kargo şirketi daha teslim almamış, sadece şirkete ürün hakkında bilgi gitmişse olabilir. Takip ettiğiniz yerde parcel information recieved mi yazıyor sadece

vergi çıksa max ne kadara gelmiş olur bize 1k tlyi bulur herhalde toplam. Sarı sitede 1500e 3. gün satılır bu ürün çok dert etmeyin kullanacak arkadaşlar için yine iyi fırsat ben kablolu gamepadimi satıp buna geçtim.

PTT yazıyor

Bu sitede ve whatgeek sitesinde mevcut. Eğer bu siteden alacaksanız HONEY10OFF indirim kodu ile, eğer whatgeek sitesinden alacaksanız da WGNEW5 kodu ile alın. Whatgeek kesinlikle vergi çıkarmıyor ve 31 dolara denk geliyor. Vergi çıkması durumunda da ödediğiniz vergiyi size iade ediyor. Gamesir sitesi ise eğer whatgeek gibi 4px ile gönderirse vergi çıkmıyor. Benim kargom dediğim gibi 4px ile geliyor şu anda. Ben gamesir t7 aldım

Whatgeek üzerinden de nova 2 lite aldım
4 px ile vergi çıkmadığını kim söyledi

Ekler

• 1000074390.webp
    1000074390.webp
    78.6 KB · Hit: 58
Vergi konusunda sabit kalemler var. 46,6 TL gümrük sunum ücreti ve 4,80 TL damga vergisi.

Ürünü buradaki indirimli fiyattan aldıysanız 13,60 doların yüzde 60'ı, 8,16 dolar, bugünkü kurla yaklaşık 329 lira eder.

Toplam vergi de 329 + 46,6 + 4,80 = 380 lira olur.

o zaman hala daha çok uygun. indirimli fiyat üzerinden fatura kesmişlerdir umarım
Vergi konusunda sabit kalemler var. 46,6 TL gümrük sunum ücreti ve 4,80 TL damga vergisi.

Ürünü buradaki indirimli fiyattan aldıysanız 13,60 doların yüzde 60'ı, 8,16 dolar, bugünkü kurla yaklaşık 329 lira eder.

Toplam vergi de 329 + 46,6 + 4,80 = 380 lira olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,660
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri